Morsom avsløring om Kate Middleton: Derfor bruker hun tre forskjellige skostørrelser

25/08/2023 13:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Her er grunnen til at den fremtidige dronningen bruker tre forskjellige skostørrelser.

Gjennom årene har prinsesse Kate blitt rost for sitt valg av sko, men det er en interessant detalj om hennes samling av stiletthæler og slingbacks som har fanget vår oppmerksomhet.

41 år gamle Kate Middleton skal ha på seg to forskjellige skostørrelser, ifølge mediet Hello! Prinsessen skal ha vært kjent for å veksle mellom størrelsene 38, 38,5 og 39. Selv om Kate aldri har bekreftet årsaken til dette, antar britiske innsidere at det skyldes komfort.

Kates garderobe inkluderer sko med lukket tå fra Jimmy Choo, Gianvito Rossi og Emmy London, som alle tilbyr forskjellige passformer på grunn av designet. Av denne grunn kan Kate ønske at noen sko passer mer løst eller andre litt strammere.

Nylig hadde Kate på seg et par Gianvito Rossi-pumps til Wimbledon Tennis Championships i London. For 16. juli-arrangementet matchet hun nakenskoene med en lysegrønn kjole av Roland Mouret. Hun hadde på seg Victoria Beckham solbriller og hadde på seg sitt sprettende brune hår i løse krøller.

Dagen før hyllet Kate sporten i en gulgrønn utgave av Self Portrait. Grønnfargen matchet til og med perfekt en tennisball. Kate koordinerte sitt spillpassende utseende med et par perleøredobber og en beige veske.

Under arrangementet deltok prinsessen, som er den kongelige beskytteren av tennismesterskapet, finalen i kvinnenes singlearrangement på All England Lawn Tennis and Croquet Club, hvor Markéta Vondroušová gikk seirende ut over Ons Jabeur.

Når Kate ikke har på seg hæler, foretrekker hun joggesko. I mai hadde hun på seg Alexander McQueen-bukser med hvite Veja-spark som inneholdt detaljer i rosegull mens hun besøkte Dame Kelly Holmes Trust i Bath, England. Hun fullførte looken med en gul blazer.

Enten hun bruker hæler eller flate sko, forblir Kates garderobe livlig - en stiltradisjon inspirert av avdøde dronning Elizabeth.

- Mye av det vi ser hertuginnen av Cambridge gjøre i dag, er ting hun har lært av dronningen, sa kongeekspert Bethan Holt til Us Weekly i 2020.

Holt forklarte at Kate bruker farger og "forskjellige symboler for å sende meldinger" akkurat som monarken gjorde med garderoben hennes i flere tiår før hennes død. Hennes Majestet Dronning Elizabeth døde fredelig i en alder av 96 år på Balmoral Castle i Skottland 8. september 2022.