Nå er det slutt: Suspendert fra Instagram

17/03/2022 08:50

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er over for rapperen Ye - bedre kjent som Kanye West - å bruke Instagram.

I hvert fall de neste 24 timene.

Rapperen har blitt suspendert fra Instagram det neste døgnet, noe som betyr at han ikke kan legge ut, 'historier', kommentar eller noe annet på den populære plattformen.

Det er fordi han ifølge en talsperson for selskapet bak Instagram, Meta, har brutt nettstedets regler om mobbing og trakassering.

Det skriver TMZ, ifølge Ladbible

Suspensjonen kommer i kjølvannet av noen veldig hektiske dager for den nylig skilt mannen, som har brukt Instagram til å slå ut mot sine rivaler - spesielt hans ekskones nye kjæreste, Pete Davidson.

En talsperson for Meta bekreftet imidlertid overfor The Hollywood Reporter at suspensjonen hovedsakelig skyldes ett innlegg du la ut om TV-verten Trevor Noah. 

Et innlegg postet etter at Noah snakket ut om dramaet mellom Ye, hans ekskone Kim Kardashian og Davidson på talkshowet 'The Daily Show'.

Her uttalte Noah: "Du synes kanskje ikke synd på Kim fordi hun er rik og kjent, på grunn av måten hun kler seg på [...], du hater henne" og fortsatte:

«Men det hun gjennomgår er forferdelig å se, og det setter søkelyset på hva så mange kvinner må gå gjennom når de velger å forlate [sine ektemenn].»

Yes reaksjon på denne uttalelsen var å dele et 'skjermbilde' av Googles beskrivelse av Noah på Instagram med bildeteksten: "K ** n baya my lord k ** n baya K ** n baya my lord K ** n baya Oooo' lord K ** n baya," som kort sagt er en hentydning til en åndelig afrikansk sang, og som ifølge TMZ regnes som en rasemessig slur.

Innlegget har imidlertid blitt slettet av Instagram, og nå har Ye også midlertidig mistet tilgangen til profilen sin.