Nå har det skjedd for Meghan og Harry

06/03/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Så skjedde det.

Hertugen og hertuginnen av Sussex har gitt intervjuer om de kongelige i Netflix-avtaler, TV-intervjuer og podcaster de siste to årene siden den såkalte Megxit.

Og mens deres overordnede intervjuer har lagt press på forholdet til kongefamilien, har en talsmann for paret nå avslørt at de HAR blitt invitert til kong Charles' kroning om noen måneder.

I går kveld bekreftet en talsmann for paret at Harry "nylig hadde mottatt e-postkorrespondanse fra Hans Majestets kontor angående kroningen".

- En umiddelbar avgjørelse om hvorvidt hertugen og hertuginnen vil delta, vil ikke bli avslørt av oss på nåværende tidspunkt, sier de til The Times.

Kongens kroning finner sted 6. mai - samme dag som sønnen Archies bursdag.

Det skal ha vært en forsinkelse i utstedelsen av invitasjonene på grunn av en maktkamp «i hjertet av regjeringen».

Det skriver The Sun.

En kilde fortalte Telegraph at beslutningene på den store dagen hadde blitt satt på vent da kabinettkontoret og departementet for kultur, media og sport (DCMS) «kjempet» om kontrollen.

Harry og Meghans tilstedeværelse har vært i luften siden Harry slapp bomber over kongefamilien i sin eksplosive bok «Spare».

Paret skal ha mottatt utkastelsesordre fra Frogmore Cottage bare 24 timer etter at Harrys eksplosive memoarer Spare traff hyllene.

I går kveld gikk prins Harry til et nytt angrep mot faren.

I sitt første intervju siden boken fortalte Harry om sin «utrolig smertefulle» barndom, og klaget over å være sulteforet på klemmer og oppmerksomhet.

Han fortalte Dr. Gabor Maté - i en global livestream for å markedsføre sin bok "Save" - at han måtte flytte familien til USA for å bryte "syklusen av smerte."

Harry, som var 12 da Charles skilte seg fra Diana, sa i intervjuet: "Jeg hadde en utrolig barndom, elementer av det, og elementer av det var utrolig smertefulle."

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.