Nå reagerer kongehuset på ryktene

09/11/2023 14:00

Emma Sletta

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Kongehuset reagerer nu på historien om kronprinsen.

Tirsdag kveld meldte det spanske mediet Lecturas at danske kronprins Frederik og modell og TV-kjendis Genoveva Casanova skal ha spist middag sammen i Madrid og samtidig vist bilder av de to sammen.

Ifølge mediene skal kronprinsen også ha overnattet i den 47 år gamle modellens leilighet.

Siden saken i spanske medier traff nyhetsmedier verden over, har Ekstra Bladet jobbet med å få en kommentar fra den danske kongefamilien.

Til nå har kongefamilien vært tause om historiene.

I en uttalelse til Ekstra Bladet onsdag lader kongehuset nu vide, at de ikke ønsker at kommentere historien nærmere.

- Vi kommenterer ikke rykter og insinuasjoner, sier kongehusets kommunikasjonsavdeling til Ekstra Bladet.

Her kan du se onsdagens forside av magasinet Lectura:

Avviser alt
Allerede tirsdag benektet Genoveva Casanova at hun hadde et romantisk forhold til kronprins Frederik, samtidig som hun natt til onsdag har publisert en uttalelse om at hun akter å ta bladet Lecturas til retten dersom de ikke korrigerer historien.

Overfor det spanske mediet Hola har den danske kongefamilien kommet med en lengre kommentar der de forklarer hvorfor de ikke vil gå videre inn i historien.

– Vi har i årevis hatt en policy om ikke å kommentere eller bekrefte detaljer knyttet til private forhold. I tillegg vil vi understreke vår forpliktelse til å respektere privatlivet til medlemmer av kongefamilien, inkludert kronprinsen, sier den danske kongefamilien i en uttalelse til spanske medier.

Onsdag morgen fikk Ekstra Bladet se bildene av kronprins Frederik og Genoveva Casanova, slik de fremstår i bladet Lecturas.

På bildene blir de to først sett på en tur i en park, hvoretter de ankommer Casanovas leilighet. Ifølge Lecturas ble de fotografert foran en restaurant, hvor de spiste middag, ifølge mediene.

Lecturas melder også at kronprins Frederik skal ha overnattet i den tidligere modellens leilighet.

Det er imidlertid ingen bilder av kyssing, berøring eller annen intimitet mellom de to, selv om Lecturas sterkt har insinuert at de burde ha et romantisk forhold.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?