Netflix avlyser populær serie: Anerkjent skuespiller skal angivelig ha seksuelt trakassert 14-åring

Kevin Spacey

Netlfix hevder at de har 'planlagt avlysningen for flere måneder siden'.

Den Emmy-nominerte Netflix-serien House of Cards har vært svært populær siden første episode ble sendt i februar 2013.

Etter det ble kjent at Kevin Spacey, som spiller i den populære Netflix-serien House of Cards, angivelig skal ha seksuelt trakassert en 14 år gammel skuespiller tilbake i 1986, valgte selskapet å kutte serien dagen etter. Det skriver The Guardian. 

Les også

Disse skal spille i Netflix-filmen om 22. juli

Den 46-årige skuespilleren Anthony Rapp kjent fra 'Star Trek:Discovery', fortalte i et ekslusivt intervju med Buzzfeed mandag at han som ung gutt i 1986 skal ha blitt seksuelt trakassert av Kevin Spacey.

Spacey reagerte på påstanden ved å sende en unnskyldning via Twitter, hvor han skrev at han ikke husket hendelsen, men at hvis det skjedde så trodde han at det ville vært på grunn av "dypt upassende fylla-oppførsel".

Flere fans har reagert kraftig på påstandene, og skriver på Twitter at filmen 'American Beauty' nå får en helt ny mening.

- Plutselig får plottet på filmen en helt ny mening, skriver en bruker ved navn Myles.

 

I filmen spiller Kevin Spacey Lester Burnham, en eldre mann som blir besatt av tenåringsdatterns venninne, Angela Hayes (spilt av Mena Suvari), til det punktet at han har seksuelle fantasier om henne, etter å ha sette henne danse på et skolearrangement.

Les også

22 år lang ekteskap i oppløsning: Hollywood-stjerne tatt i å kysse kollega

Andre Twitter-brukere har oppfordrer serien til å fortsette, men med Wright som eneste hovedrolle.

- Ville jeg sett på House of Cards hvis bare Claire Underwood spilte? Ja, det ville faktisk vært å foretrekke, skriver en bruker ved navn zach.

 

De siste episodene med Kevin Spacey og Robin Wright som hensynsløse politiske aktører i USAs regjering, vil bli sendt i 2018.

Les også: Kardashian-familien venter enda en baby