Nye bilder av Kylie Jenner gjør at fansen nå er helt sikre

28/12/2017 15:53

Anniken Hauge

Gossip
Det er ikke lenger noe tvil om at Kylie Jenner er gravid, mener flere fans.

Det har lenge svirret rykter om at Kylie Jenner og rapper-kjæresten Travis Scott venter barn. 

Etter informasjon fra flere kilder, hevdet magasinet TMZ i september å være sikre på at kjendis-paret var gravide. Det har dog ikke blitt bekreftet av verken paret selv eller andre medlemmer i den kjente Kardashian/Jenner familien.

Nå mener flere fans at de er helt sikre på at 20-årige Kylie Jenner venter barn med den 25 år gamle rapperen. Onsdag delte flere fans en rekke ferske bilder av reality-stjernen fra bursdagen til bestevenninnen Jordyn Woods på det populære sosiale mediet Twitter.

Til bildet har en bruker skrevet: KYLIE JENNER MED BABYMAGE, JEG GJENTAR, KYLIE JENNER MED BABYMAGE PÅ JORDYNS FEST. (ja, i store bokstaver)

Under bildet florerer det av kommentarer, hvor noen er skråsikre på at dette er sant, mens andre derimot tviler på det.

- Så Kylie er faktisk gravid. Jeg er i sjokk, skriver en bruker til bildene.

Flere fans har også merket seg at Kylie Jenner har vært ute av rampelyset i det siste og heller ikke vært særlig aktiv på sin Instagram-profil, noe hun ellers vanligvis er.

Ifølge magasinet People trives relaity-stjerne svært godt borte fra rampelyset. Nettstedet skriver at det hovedsakelig er én spesiell årsak til at hun nærmest lever i skjul:

- Kylie foretrekker å være hjemme. Hun føler seg bra, men kroppen er i forandring, uttalte en kilde til nettstedet.

Jenners halvsøster, Khloé Kardashian, gikk nylig offentlig ut med et bilde på Instagram hvor hun avslørte at hun var gravid.

De to eldre Kardashian-søstrene, Kim og Kourtney, har henholdsvis to og tre barn.

Les også: Denne mannen skal du gå for i 2018 ifølge stjernetegnet ditt


 

 

 


 

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.