Nye intime bilder av prins Harry og Meghan vekker oppsikt

22/12/2017 11:30

Anniken Hauge

Gossip
Den anerkjente Hollywood-fotografen Alexi Lubomirski har nylig tatt flere bilder av det kommende kongelige ekteparet som viser øm og intim kjærlighet.

De britiske kongehuset sendte torsdag ut en bildeserie av prins Harry og hans kommende hustru Meghan Markle for å markere parets forlovelse. 

De nye bildene som ble tatt Frogmore House i Windsor, vekker oppsikt da flere briter ytrer i sosiale medier at bildene tilsynelatende ikke er 'kongelige' nok, og at de likte bildene av prins Harrys storebrors – prins Williams – forlovelse bedre. 

I tillegg melder den britiske avisen Daily Mail at Meghan angivelig har på seg en kjole verdt 56.000 pund (cirka 640.000 norske kroner, red.) designet av motehuset Ralph & Russo. Det britiske kongehuset bekrefter overfor avisen at kjolen er kjøpt inn privat.

Foto: Alexi Lubomirski

Flere brukere har kommentert under Facebook-innlegget til The Royal Family, hvor bildene ble publisert torsdag.

- Jeg liker ikke bildene. Jeg foretrekker fotografen fra Cambridge julekortene. Det var et ordentlig bilde, skriver en som ikke er så begeistret for bildene.

- Nydelig. Modernisering av den kongelige familien, skriver en annen som virker mer begeistret for de moderne og kjærlige bildene av det forlovede paret.


Bildene av det kongelige paret har uansett fått stor oppmerksomhet. Facebook-innlegget med bildene har nesten 260.000 likes og blitt delt mer enn 17.000 ganger.

Fotograf Alexi Lubomirski forteller at det var et ærefullt oppdrag å bli bedt om å ta bildene av det kjærlige paret:

- Jeg klarer ikke å la være med å smile når jeg ser bildene vi tok av dem – så stor var deres lykke, uttaler fotografen ifølge BBC.

Meghans kjole fra motehuset Ralph & Russo har en verdi på over en halv million. Foto:Alexi Lubomirski

Det britiske kongehuset har allerede bekreftet at Meghan skal være en del av den kongelige festen i Sandringham til jul. Harry og Meghan skal gifte seg ved St. George's Chapel på Windsor Castle den 19. mai.

Les også: Prins Harrys forlovede viser frem kroppen: Se Meghan Markle i frekt nissejente-kostyme