Petter Northug deler mystisk bilde: Skal han bli pappa?

21/05/2024 21:24

redaktion

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Skaper full forvirring.

I siste uke kunne langrennsstjernens bror Tomas Northug avsløre at han og kjæresten venter barn.

Og nå er det på nytt babykok i Northug-familien. Og denne gang gjelder det en av Norges kanskje mest omtalte - og ettertraktede - ungkarer.

Nemlig broren Petter Northug.

Det skriver Se og Hør.

Janteloppet-generalen har ikke hatt offentlig kjæreste siden bruddet med friidrettsprofilen Rachel Nordtømme (34) i 2011.

Overrasket med gravidbilde

Siden forholdet med Nordtømme har det vært lite kjæresteri for Northug - i alle fall som han har vist i offentligheten.

Men i går, tirsdag, delte Petter et veldig overraskende bilde av en flott gravid kvinnemage iført sommerkjole. Og til bildet la han til teksten «50 prosent» - med en emoji av selg selv som viser tommel opp.

Du kan se bilde nederst i denne artikkelen…

Det flotte bildet avslører ikke ansiktet eller navnet på den ukjente kvinnen. Men det er helt åpenbart at hun er gravid. Og trolig halvveis i svangerskapet… i følge teksten til bilde.

Dette har fått ryktene til å rase om Northug nå endelig har slått seg til ro, fått seg kjæreste og på toppen av det hele skal bli pappa.

Foto: Skjermbilde fra instagram

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.