Post Malone fridde – og ble først nektet

07/08/2023 07:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange drømmer om dagen da de enten vil fri eller blir fridd til. For den amerikanske rapperen ble imidlertid ikke dagen helt som han hadde håpet.

Det forteller han i en episode av podcasten  'Call her Daddy' .

Rapperen har ennå ikke vist seg offentlig sammen med kvinnen som er moren til barnet hans, men paret har kjent hverandre i flere år.

Han beskriver kjæresten sin med følgende ord:

«Hjertet hennes er stort. Jeg har alltid ønsket meg barn og en stor familie, og jeg ante at hun ville bli en god mor, sier han i podcasten, der han også forteller om dagen han bestemte seg for å fri til kjæresten, som han beskriver som sin ' sjelevenn'.

Mens han ferierte i Las Vegas, mente Post Malone, hvis virkelige navn er Austin Richard Post, at tiden var inne for å stille det dyrebare spørsmålet:

Han husker at paret gikk opp på rommet deres, han husker at han var "vanvittig full" og han husker at han spurte "Skal vi gifte oss?" Og som han legger til, hadde han "kjøpt ringen og alt".

Men timingen hans imponerte ikke kjæresten. Eller ga I hvert fall ikke det rette inntrykket.

Fordi svaret hennes var et klart nei.

Det kan ha slått over mange romantikere, men ikke rapperen. Han fikk en sjanse til.

«Hun ba meg spørre igjen dagen etter, og det gjorde jeg. Da var jeg edru og det var veldig hyggelig, sier han.

I fjor sommer fikk paret sitt første barn – en jente, men de har ennå ikke giftet seg. Post Malone legger imidlertid ikke skjul på at han er veldig fornøyd både med sin nye status som far med et kommende bryllup.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.