Prins Henrik snur ryggen til Danmark: Har slått seg ned i afrikansk land

25/01/2018 16:00

Anniken Hauge

Gossip
Prinsen har mer eller mindre slått seg ned permanent i et nordafrikansk ferieparadis og nyter livet. Det forteller hans gode venn.

Etter jul valgte prins Henrik å forlate Danmark og det kalde nordiske vinterværet til fordel for sydens sol i Egypt.

Her befinner han seg fortsatt, ifølge hans gode venn Enan Galaly, som eier hotellet i Sharm El Sheikh hvor Henrik bor.

– Han har det bra. Det er i hvert fall mitt inntrykk at han nyter å være her, sier Enan Galaly til danske Her & Nå og fortsetter:

– Han har et helt vanlig liv her nede. Han går på stranden, sitter på rommet sitt og spiser på restauranten. Programmet hans endrer seg fra dag til dag, forteller hotelleieren.

I tillegg til hotellet Helnan Marina i ferieparadiset Sharm El Sheikh, eier Enan Galaly også flere andre hotell verden over. For øyeblikket tilbringer han tid sammen med prins Henrik, og ved ikke når prinsen har planer om å vende tilbake igjen til Danmark fra sitt egyptiske ferieeksil.

Prins Henrik har gjennom mange år vært utrolig begeistret for Egypt, som han har besøkt rundt 40 ganget, og ifølge Her & Nå har Henrik nå mer eller mindre slått seg ned permanent i det nordafrikanske landet.

I fjor valgte også prins Henrik å oppholde seg i Egypt i lange perioder.

Enan Galay opplyser dessuten at han ikke har fått noe beskjed om dronningen vil besøke mannen i ferieparadiset. I stedet forklarer han at prinsen får all den fred han har behov for.

– Det er ikke noe problem med de andre gjestene. De lar ham være i fred. Det er viktig for oss at han er som menneske og ikke prins. Han skal få lov til å være i fred, sier Enan Galaly til Her & Nå.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.