Prins Henrik snur ryggen til Danmark: Har slått seg ned i afrikansk land

25/01/2018

Anniken Hauge

Gossip
Prinsen har mer eller mindre slått seg ned permanent i et nordafrikansk ferieparadis og nyter livet. Det forteller hans gode venn.

Etter jul valgte prins Henrik å forlate Danmark og det kalde nordiske vinterværet til fordel for sydens sol i Egypt.

Her befinner han seg fortsatt, ifølge hans gode venn Enan Galaly, som eier hotellet i Sharm El Sheikh hvor Henrik bor.

– Han har det bra. Det er i hvert fall mitt inntrykk at han nyter å være her, sier Enan Galaly til danske Her & Nå og fortsetter:

– Han har et helt vanlig liv her nede. Han går på stranden, sitter på rommet sitt og spiser på restauranten. Programmet hans endrer seg fra dag til dag, forteller hotelleieren.

I tillegg til hotellet Helnan Marina i ferieparadiset Sharm El Sheikh, eier Enan Galaly også flere andre hotell verden over. For øyeblikket tilbringer han tid sammen med prins Henrik, og ved ikke når prinsen har planer om å vende tilbake igjen til Danmark fra sitt egyptiske ferieeksil.

Prins Henrik har gjennom mange år vært utrolig begeistret for Egypt, som han har besøkt rundt 40 ganget, og ifølge Her & Nå har Henrik nå mer eller mindre slått seg ned permanent i det nordafrikanske landet.

I fjor valgte også prins Henrik å oppholde seg i Egypt i lange perioder.

Enan Galay opplyser dessuten at han ikke har fått noe beskjed om dronningen vil besøke mannen i ferieparadiset. I stedet forklarer han at prinsen får all den fred han har behov for.

– Det er ikke noe problem med de andre gjestene. De lar ham være i fred. Det er viktig for oss at han er som menneske og ikke prins. Han skal få lov til å være i fred, sier Enan Galaly til Her & Nå.

 

Læs også:

Atle Antonsen gjør comeback Det bekrefter Warner Bros. Discovery.
Rengjøringsekspert: Slik blir du kvitt bananfluer De fleste av oss hater bananfluer. En ekspert deler en måte å vinke farvel til dem på.