Prins Nikolai løfter sløret: Her er mine fremtidsplaner

28/02/2018 14:30

Anniken Hauge

Gossip
Selv om prins Nikolai er begynt å jobbe som modell, har han ingen planer om å leve av utseende sitt. Til gjengjeld vil ha gjerne gå i faren prins Joachims fotspor.

De seneste ukene har prins Joachims eldste sønn Nikolai trukket overskrifter i mediene, fordi han er begynt å jobbe som modell.

For to uker siden gikk den 18-årige prinsen catwalk for det eksklusive merket Burberry under London Fashion Week, og han har dessuten skrevet kontrakt med det danske modellbyrået Scoop Models.

Men ifølge det danske ukebladet Tæt På, er det ikke umiddelbart prins Nikolais ambisjon at han skal leve av utseende sitt. Den unge prinsen har nemlig uttalt til Tæt På at han har planer om å gå inn i militæret.

- Etter videregående er planen min å begynne på en toårig reserveoffiserutdannelse på Hærens Sergentskole i Varde, skriver prins Nikolai i en mail til Tæt På.

Prins Nikolai opplyser dessuten at han anser modellkarrieren som en jobb som kan hjelpe ham på vei mens han utdanner seg.

Mandag kveld delte fotografen Marco van Rijt en rekke modellbilder av prins Nikolai som han hadde tatt for Scoop Models på det sosiale mediet Instagram, hvor de har vakt stor oppmerksomhet.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Til sommeren er prins Nikolai ferdig på kostskolen Herlufsholm hvor han har vært elev siden 2014.