Prins Nikolai med stor avsløring på TV

20/01/2021 08:38

Emma Sletta

Gossip
Prins Nikolai gjorde en stor avduking på kinesisk fjernsyn.

Prins Nikolai, 21, har avslørt at han heller vil være modell enn prins. Han sier dette i dokumentaren "A Bigger Role", som nå er tilgjengelig for dansker.

"Jeg elsker det. Det er et adrenalinspark. Det er mye moro. Forskjellen er at det er veldig hyggelig å bli kjent som "modell Nikolai" og ikke "Prince Nikolai" for noe jeg selv har oppnådd. Ikke noe jeg ble født for," prince Nikolai sa i sendingen, som er en del av et samarbeid mellom Cogo Media og Tencent News.

Det er allerede 20 millioner kinesere som har sett tv-showet.

Det skriver SE & HØR

Nå tilgjengelig i Danmark

Dokumentaren var inntil nylig bare tilgjengelig i Kina. Det har imidlertid nå blitt delt på YouTube, hvor det raskt fikk over 300.000 visninger.

Det er derfor nå mulig for danskene å se Nikolai, Alexandra og Felix i et nytt lys. De har sjelden vært så ærlige som de er i denne sendingen.

Sendingen viser også hvordan Nikolai ble modell. Grevinne sier det var en koordinert innsats mellom Scoop Models og Alexandra.

En kvinne som eier et modellbyrå i Danmark kom til meg og sa: "Nå er sønnen din 18. Kan han komme inn til et møte?" Jeg sa: "Absolutt, men det må være hans beslutning. Jeg må spørre ham," sier Alexandra.

Rollen som alenemor

Filmingen er for sendingen har pågått over flere dager - og noen ganger er både Nikolai og Felix på showet. Det skjer imidlertid også at Alexandra er alene med TV-verten, hvor hun blant annet snakker om hvordan det er å være alenemor.

– Det er ikke lett å være alenemor. Det er veldig vanskelig," sa grevinne.

Men Alexandra kan også se de gode tingene om livet som enslig mor.

"Når du er kaptein på ditt eget skip, trenger du ikke å spørre noen andre når du trenger å ta beslutninger. Jeg tar alle mine avgjørelser selv, og det gir meg følelsen av å være veldig selvstendig."

Dokumentaren finner du her.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.