Prins William er dypt opprørt: Harry overrasker med grove anklager

15/09/2023 13:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er bare noen måneder siden utgivelsen av prins Harrys bok «Spare», men noen av anklagene han kommer med i boken fortsetter å skade flere medlemmer av kongefamilien.

Prins William og prinsesse Kate antas angivelig å være «veldig sinte» på Harry over uttalelsene han kom med i boken «Spare» som ble utgitt i januar 2023.

Ifølge Quinn, forfatteren av «Guilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family», som fortalte Daily Express US, var paret misfornøyde med måten William ble beskrevet på i brorens bok.

– Jeg intervjuet folk som tidligere har jobbet for Harry og Meghan da de var i England. Jeg har også intervjuet folk som har jobbet for Kate og William. De hevder at det er mye mer sinne privat enn det som uttrykkes offentlig, sier han.

Påstanden som skapte mest raseri i kongefamilien var anklagen om at William og Harry var involvert i en fysisk konfrontasjon.

"Brødre har sine forskjeller," la Tom til. "William er virkelig misfornøyd med ideen om at disse problemene blir diskutert offentlig."

Den angivelige konflikten antas å ha dreid seg om Harrys ekteskap med Meghan Markle. I sine memoarer skrev Harry at William omtalte Meghan som «plagsom», «frekk» og «uvitende».

Harry ble angivelig hardt skadet, og dette skal ha ført til en fysisk konfrontasjon der Harry beskrev at William tok tak i ham, rev av ham halskjedet og veltet ham. Det melder Mirror.

Memoarene kastet generelt en negativ skygge over kongefamilien. Harry skrev at hans far, kong Charles, spøkefullt sa at Harry kanskje ikke var hans sønn, og Harry omtalte seg selv som "den ekstra sønnen", som også er der boken fikk navnet sitt fra.

William og Kate kan også føle seg rasende over andre aspekter ved boken, for eksempel Harrys påstand om at Kate fikk Meghan til å gråte over brudepikekjoler til Meghans bryllup. Harry tilskrev også William og Kate noe ansvar for Williams kontroversielle beslutning om å bære et nazikostyme til en kostymefest i 2005. Harry skrev at paret «lo hjertelig» av kostymet.