Prins William raser: Harry sjokkerer med grove anklager

02/09/2023 16:30

Emma Sletta

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Prins Harrys bok «Spare» kom ut for noen måneder siden, men noen av anklagene han kommer med i boken sårer fortsatt flere medlemmer av kongefamilien.

Prins William og prinsesse Kate er angivelig «rasende» på Harry for påstandene han kom med i boken «Spare», som ble utgitt i januar 2023.

Som Quinn, forfatter av 'Guilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family', fortalte Daily Express US at paret ikke var fornøyd med hvordan William ble beskrevet i brorens bok.

– Jeg intervjuet folk som jobbet for Harry og Meghan da de var i England. Jeg intervjuet også folk som jobbet for Kate og William. De sier at privat er det mye mer sinne enn det er offentlig, sier han.

Påstanden som provoserte kongefamilien mest, var anklagen om at William og Harry havnet i et fysisk slagsmål.

"Brødre krangler hele tiden," la Tom til, "William er virkelig sint på hele ideen om at disse vanskelighetene skal luftes offentlig."

«Kampen» handlet angivelig om Harrys ekteskap med Meghan Markle. Harry skrev i sine memoarer at William kalte Meghan «vanskelig», «frekk» og «uvitende».

Harry ble veldig fornærmet og et fysisk slagsmål skal ha brutt ut, med Harry som skrev at William grep ham i kragen, rev av ham halskjedet og slo ham i gulvet.

Det skriver Mirror.

Memoarene satte generelt de kongelige i et dårlig lys. Harry skrev at faren, kong Charles, spøkte med at Harry ikke var sønnen hans, og Harry omtalte seg selv som «reservebarnet», hvor boken også tar navnet sitt fra.

William og Kate kan også være sinte på andre deler av boken, som da Harry hevdet at Kate fikk Meghan til å gråte over brudepikekjoler i Meghans bryllup.

Harry skal også ha lagt noe av skylden på William og Kate for Williams beslutning om å bruke et naziantrekk på en kostymefest i 2005. Harry skrev at paret «hylte» av latter over kostymevalget.