Prinsesse Dianas smykker selges på auksjon: Nå kan de bli dine

11/05/2023 17:50

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Har du noen gang hatt en drøm om å bære prinsesse Dianas smykker? Da har du faktisk en sjanse nå, men du bør nok grave dypt i lomma.

Lørdag ble kongen av England offisielt kronet. Det skjedde under en stor seremoni lørdag 6. Mai. De som så på vil vite at den engelske kongefamilien vet hvordan de skal arrangere en kongelig fest.

Kjendiser og kongelige hadde strømmet til London for å delta i festlighetene, som ble sendt over hele verden.

Det bør ikke komme som noen overraskelse at hvis du er kongelig, har du både gull og diamanter i smykkeskapet ditt.

Og akkurat nå er det et veldig spesifikt smykke på folks lepper.

I New York har forberedelsene til salg av et visst diamant-og-perlekjede og et par øredobber nettopp begynt.

Halskjedet har blitt brukt en gang, og øredobbene har aldri blitt brukt - i hvert fall ikke av den opprinnelige eieren - ingen ringere enn Diana, prinsesse av Wales.

Diana og de 178 diamantene og de fem sydhavsperlene i halskjedet ble fotografert heftig da hun bar det på en ballett forestilling "Swan Lake" i London 3. juni 1997.

Det var nesten et år etter at hun og Charles ble skilt.

Det opplyser New York Times.

Dessverre var det den siste, og den eneste gangen hun bar kjedet offentlig, og halskjedet var så verdt de mange bildene.

"Det sies at hun ble fotografert mer den kvelden enn på noe annet tidspunkt - bortsett fra bryllupet hennes," sa Arlan Ettinger, presidenten for Guernseys auksjonshus i New York, som vil auksjonere bort halskjedet 27. juni på Pierre Hotel.

Hans forhåndssalget er på det beskjedne beløpet 5-15 millioner dollar.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.