Prinsessen flytter hjem

08/03/2023

Emma Sletta

Gossip
Photo: Jonas Ekströmer/The Royal Court of Sweden
Photo: Jonas Ekströmer/The Royal Court of Sweden
Nå flytter prinsessen altså hjem igjen.

I løpet av sommeren skal svenske prinsesse Madeleine begynne å pakke eskene, for før skoleåret starter på den andre siden av ferien, skal hun i stor grad ha pyntet seg hjemme i Stockholm sammen med resten av familien.

Det skriver Aftonbladet.

Hun og amerikanskfødte Chris O'Neil har lagt luksusvillaen sin i Florida ut for salg, etter å ha bodd i den amerikanske staten med barna sine i til sammen fem år.

De har bodd her siden 2018, men nå er kongefamilien på vei mot hjem-svensken – nærmere bestemt hovedstaden Stockholm, der de flytter inn i de kjente kongekamrene.

De skal etter planen ankomme Stockholm før august, når prinsesse Leonore og prins Nicolas begynner på skolen og prinsesse Adrienne skal gå i barnehagen.

- Ja, det er sant. Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har bestemt seg for å flytte tilbake til Sverige med sine tre barn. De vil slå seg ned i gulvet der prinsessen pleide å bo, som ligger i hoffstallen (en del av Slottet i Stockholm, red.), sier Margareta Thorgren, informasjonssjef for det svenske hoffet.

Før det amerikanske eventyret bodde paret i London, en kort stund i Sverige og i New York, hvor Madeleine og Chris møttes.

Blant annet har det vært mulighetene til å opprettholde en viss anonymitet som har lokket prinsesse Madeleine over Atlanteren spesielt.

I 2012 sa hun for eksempel:

– Å bo og jobbe her er annerledes. Fremfor alt er det mer anonymt. Det er flott noen ganger. Her kan jeg gå ut på prosjektarbeid, og de aner ikke at jeg er en prinsesse.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.