Regissør langer ut mot «Friends»-stjerne: – Hun var for kjedelig

02/09/2023 23:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Pressefoto/Warner Bros. Television
Foto: Pressefoto/Warner Bros. Television
Han har regissert mer enn 1,000 episoder for forskjellige komedieserier, inkludert den høyt elskede serien 'Friends'. Så han vet hva han snakker om.

Men nå langer regissør James Burrows ut mot en av de tidligere stjernene i suksesserien «Friends». Nemlig Helen Baxendale.

Skuespilleren ble med i serien som Emily - Ross Gellers britiske kjæreste og til slutt forlovede. Det viste seg imidlertid at hun kanskje ikke var den beste til å fylle rollen.

Det sier den anerkjente regissøren til Dailymail.

– Hun var søt, men ikke særlig morsom. Schwimmer hadde ingenting å jobbe med. Det var som å klappe med den ene hånden, utdyper han.

Å være morsom er minst like viktig som god kjemi når man lager en komiserie. Det handler om å finne en skuespiller som får folk til å le.

Hvis det ikke er mulig, er det vanligvis bare et bytte av skuespillere, forklarer Burrows.

Det var imidlertid ikke mulig å erstatte Helen Baxendale fordi de jobbet under en så stram tidsplan under innspillingen av serien. Som et resultat ble hennes rolle redusert.

Forholdet tok slutt tidligere enn forventet, da det ble skrevet inn i serien at Ross Geller sa feil navn under vielsen til Emily.

Det var imidlertid ikke noe problem for Helen Baxendale, da hun heller ikke kunne se for seg å være kjendis. I tillegg ble hun gravid og ønsket å komme tilbake til England med mannen sin.

– Noen takler å bli kjent, men det var ikke noe for meg.

– «Friends» var veldig gøy, men jeg var bare der for at de skulle gjøre narr av England. Og så ventet jeg barn, og du må være tynn i Amerika, sa Helen Baxendale til Dailymail i 2012.

Regissør James Burrows er ikke den eneste som for tiden langer ut mot «Friends»-skuespillere.

I biografien «End Credits: How I Broke Up With Hollywood» har tidligere manusforfatter Patty Lin også gitt en ærlig forklaring på hvordan det egentlig var bak kulissene i den verdenskjente og høyt elskede komiserien.