Robbie Williams selger sitt gigantiske herskapshus - Flytter til Europa

07/03/2021 17:43

Emma

Gossip
Sangeren har lagt huset sitt ut for salg, og sammen med sin kone, 41 år gamle Ayda Field, skal flytte inn i en villa som koster mer enn 200 millioner kroner ved bredden av Genfersjøen i Sveits.

Robbie Williams har sat sin engelske herregård til salg, da han og familien har planer om at flytte til Schweiz.

Sangeren har besluttet at en villa verdt over DKK 200 millioner på bredden av Genfersjøen er det rette stedet for ham og hans familie. Det er derfor han, hans kone 41 år gamle Ayda, og deres fire barn, Teddy, Charlton, Coco og Beau England, bytter ut med Sveits.

I mellomtiden har Robbie lagt sitt hus fra 1600-tallet, Compton Bassett House, til salgs.

I fjor avslørte Robbie Williams at han trodde huset på Eight Bedroom Wiltshire var hjemsøkt - spesielt datteren Teddys rom.

"Det gir meg ant," sa 47 år gamle Robbie Williams i en podcast. "Teddy sa: "Det rommet skremmer meg. Jeg liker ikke huset.'

"Jeg sa: 'Det skremmer meg også. Du trenger ikke å sove der lenger.'

"Hvis det er stor sorg, stor smerte eller tragedie, tror jeg det kan trenge inn i veggene og la noe der som forblir der i veldig, veldig lang tid."

Robbie sa også at han hadde blitt skremt for å se spøkelset til sin gamle vardeterrier Trixie i huset.

Sangeren innrømmet også at det var et impulskjøp da han kjøpte det for nesten $ 70 millioner i 2008 - to år før han giftet seg med skuespiller og modell Ayda. Men paret har knapt tilbrakt tid der.

Huset ligger på en 25 hektar stor eiendom, og har egen tennisbane, svømmebasseng, treningsrom, hjemmekino og til og med en fotballbane, samt en helipad og en ATV-bane i skogen.

"Robbie var i en annen fase av sitt liv da han kjøpte Compton Bassett House," sa en kilde til Daily Mirror.

"Det virket som et idyllisk gjemmested på den engelske landsbygda, men han følte seg aldri hjemme der. I løpet av noen måneder innså han at det ikke var der han og Ayda ville slå seg ned."

" Nå planlegger han en omorganisering av sin eiendomsportefølje, etter å ha bestemt seg for å kjøpe et hus i Sveits. Familien flyttet ned dit i fjor sommer og leide i seks måneder for å sikre at de ønsket å bli."

Take That sangeren Robbie, som har en formue på 1,7 milliarder, eier også et 223 millioner herskapshus i Beverly Hills og et 150 millioner hus i Holland Park, London.

Han og Ayda solgte huset sitt i Malibu i Los Angeles for 172 millioner dollar i fjor.

 

"De er begge veldig glade for å ha funnet akkurat den livsstilen de var ute etter i Sveits," sa kilden også til Daily Mirror.

«De har vært der i mindre enn et år, men barna har kommet på skolen, og alle elsker den stille, familiestemningen de har skapt der.»

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.