Se videoen: Rita Ora droppet BH-en i gjennomsiktig kjole

04/07/2023 08:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Rita Ora overlot ikke mye til fantasien da hun var på et moteshow i Paris i helgen.

Den britiske sangeren Rita Ora skapte nylig bølger på sosiale medier da hun delte en serie pikante bilder til sitt kommende musikkalbum.

På et av bildene sees hun med ryggen til kameraet mens et hvitt badekar fylles med vann som (sannsynligvis på grunn av en badebombe) blir rosa. Hun delte også et annet bilde der hun lå nede i vannet med bena krysset og dekket brystene med hendene.

Det er imidlertid ikke bare på sosiale medier at Rita Ora viser seg frem. Under Azzedine Alaia Haute Couture-showet i Paris i helgen hadde hun på seg en svart kjole som ikke overlot mye til fantasien.

Hun har kanskje ikke delt et bilde eller en video fra moteshowet, men avisen WWD (Women's Wear Daily, red.) har det.

De har lagt ut en video av popstjernen på Instagram, hvor det er et klart syn på frontfesten hennes.

Videoen ble filmet før moteshowet, der Rita Ora fortalte avisen at hun hadde kommet til Paris etter å ha opptrådt på London Pride.

Du kan se videoen nedenfor:

Hennes kommende album, med tittelen "You & I", handler om å finne den spesielle personen hun har funnet i New Zealand-filmregissøren Taika Waititi, som er 15 år eldre enn henne. De to giftet seg i fjor.

«You &; I» er Ritas første album på fem år og det første siden hun signerte en stor avtale med plateselskapet BMG.

– Dette albumet betyr veldig mye for meg. Det er som dagboken min de siste årene, det er lyden min og det føles så ekte for meg og for den personen jeg er i dag, sier hun om albumet.

Albumet «You & I» slippes om 11 dager, den 14. juli.