Selena Gomez i motvind etter tabbe: - Tonedøv diva!

02/09/2023 20:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Oops... Den ellers så populære skuespilleren har fått fans på nakken etter en ikke så gjennomtenkt avgjørelse.

Hun kan være så populær at hun er den tredje mest fulgte personen i verden på Instagram, men selv Selena Gomez kan komme i trøbbel med fansen.

I det minste har hun kommet nå etter å ha delt et ikke så heldig innlegg på Instagram.

Det skriver Page Six.

Ifølge amerikanske medier skyldes shitstormen at Selena Gomez nylig delte et innlegg på sosiale medier der hun promoterte sesong tre av sin nåværende TV-serie, «Only Murders in the Building».

Hollywood-stjerner har ikke lov til å gjøre denne typen ting for øyeblikket, ettersom skuespillere i filmbyen fortsatt er i streik som følge av en tvist med TV- og filmstudioene.

Streiken betyr at stjerner ikke har lov til å gi intervjuer, vises på premierer eller prisutdelinger, og de kan heller ikke dele innhold eller annonsere filmene eller seriene sine.

I innlegget til Selena Gomez skrev hun at hun ikke kunne vente på neste sesong, noe som fikk mange til å sverte henne for ikke å ha vist solidaritet med sine streikende kolleger.

I kommentarfeltet ble hun kalt både «tonedøv» og «diva», og flere rådet henne til å tenke seg om en gang til.

- Du streiker. Skynd deg og slett dette til ditt eget beste, lød en kommentar, for eksempel.

– Dette er et direkte brudd på reglene i forhold til streiken. Ikke nevn arbeidet ditt eller annonser det. Du vil komme i trøbbel nå og kan bli svartelistet, sier en annen.

Og de kritiske kommentarene ble tilsynelatende for mye for den 31 år gamle skuespilleren, fordi hun siden har slettet innlegget, slik at du ikke lenger finner det på profilen hennes.

Selena Gomez har ikke kommentert tabben, og det har heller ikke fagforeningen hennes.