Sjokkpåstand om kong Frederik: "Var forelsket i Genoveva"

24/01/2024 05:00

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Kjendisforfatter kommer med vill sjokkpåstand.

Danmark er fortsatt i ekstase etter siste ukes tronskifte. Men i Spania diskuterer mediene fortsatt forholdet mellom kong Frederik (55) og den meksikanske jetsett-kvinnen Genoveva Casanova (47).

Deres hemmelige møter er et daglig tema i talkshow på spanske TV-kanaler.

Redaktøren for ukebladet Lecturas - som først publiserte de oppsiktsvekkende bildene av Frederik og Casanova sammen i Madrid - Luis Pliego, var nylig gjest i programmet «TardeAR».

Det skriver Se og Hør.

Men det var ikke han, men derimot hans medgjest, journalisten og forfatteren Paloma Barrientos, som kunne presentere en rekke nye oppsiktsvekkende opplysninger om saken.

Paloma hevder å ha god kjennskap til kong Frederiks påståtte elskerinne, og i programmet slipper hun bomben:

- Forholdet mellom Frederik og Genoveva Casanova har vart i ett år. Og mine kilder forteller meg at Frederik er eller var forelsket i Genoveva. Den kjente forfatteren vil imidlertid ikke avsløre navnet på kildene sine.

Men hun går så langt som å påstå at «det danske kongehuset var klar over forholdet mellom den daværende kronprinsen og den meksikanske overklassekvinnen», skriver det spanske mediet euro.ES.

Lecturas-redaktøren på sin side ønsket i TV-programmet å forklare alt han visste om saken.

Han var tydelig på at Margrethes abdikasjon «var for å beskytte kronen. Mary stakk av, hun dro til Australia og når Frederik så drar etter for å vinne henne tilbake, vet han allerede at han om noen dager skal bli konge».

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.