'Skal vi danse'-veteran i tårer: Vraket

11/08/2023 09:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den erfarne danseren var etterlatt i tårer etter at telefonen ringte.

22. september åpner dasnke TV 2 dørene for den nye sesongen av Vild med dans, på norsk kalt Skal vi danse.

I år er det ikke en helt vanlig sesong - i år har det danske programmet nemlig 20-årsjubileum.

Sesongen blir også ganske annerledes etter at Michael Olesen fikk en telefon fra «Vild med dans» i går. En samtale han beskriver som en skikkelig «ØV-TELEFON» på Instagram.

"Dessverre fikk jeg en av de største ØV-telefonene jeg noen gang har fått i dag, da jeg fikk beskjed om at det ikke var plass til meg på VMD(Vild med dans)-laget i år! Jeg elsker Vild med dans og alt som følger med, og det er en veldig stor del av meg, og derfor er jeg også oppriktig lei meg for ikke å være en del av VMD og få lov til å feire mitt 20-årsjubileum med VMD-familien min. Jeg gledet meg veldig til å feire dette fantastiske programmet, og alle menneskene som har bidratt til å forme det både foran og bak kameraet er så fantastiske og talentfulle, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk jobbe med dere alle i 15 sesonger!Jeg hadde virkelig gledet meg og følte at jeg hadde mange nye spennende ideer til jubileet, som skulle vises på Danmarks kuleste dansegulv, men det skulle ikke bli denne gangen, og det føler jeg er mega ØV!," sier en svært skuffet Michael Olesen.

– Men jeg er sikker på at det blir en stor dansefest som @tv2danmark setter opp for hele Danmark, og selv om jeg er veldig lei meg for ikke å være der, vil jeg sitte der hjemme og heie på venner og kolleger, sier han, hvorpå han fortsetter:

– Jeg har hørt at det skal være en mening med alle ting, så kanskje noe nytt og spennende venter meg, kanskje noen andre trenger meg, jeg har i hvert fall en hel høst tilgjengelig nå!

– Store klemmer til alle. Fra en danser som har felt en liten tåre i dag. Men det skal nok bli bra igjen, avslutter Michael Olesen sitt innlegg.