Skandinavisk modell dater Michael Schumachers sønn

14/08/2023 07:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ryktene har gått en stund, men nå bekrefter hovedpersonene selv.

Den danske modellen Laila Hasanovic dater Formel 1-føreren Mick Schumacher, som er sønn av legenden Michael Schumacher.

Lørdag delte han en historie på Instagram om sin egen hånd og en kvinnes hånd som fletter sammen fingrene. Søndag gikk han imidlertid betydelig lenger og delte et bilde av dem sammen på en båt.

Den eneste teksten til innlegget er et 'hjerte'.

Laila Hasanovic er tilknyttet Born Models, mens Mick Schumacher er reservesjåfør for Mercedes' Formel 1.

Det går rykter om at han kan overta setet i Williams-bilen fra Logan Sargeant, som har hatt svingende resultater.

Det skriver Planet f1 .

Mick Schumacher er ikke den første idrettsmannen som Laila Hasanovic danner par med, da hun også tidligere har vært i et forhold med den danske landslagsspilleren Jonas Wind.

Den gang sa hun at hun ikke kunne noe om fotball før de to ble et par. Så er spørsmålet om det er annerledes med Formel 1.

Ellers er det nok lurt at hun leser seg opp på svigerfaren Michael Schumacher, som er en av sportens største legender med sine syv verdensmesterskap.

I 2013 var han ute på skitur med Mick Schumacher, hvor han slo hodet i en stein og ble deretter lagt i kunstig koma. Først i 2014 kom han ut av koma og tilbake til hjemmet sitt i Sveits for å omskolere seg.

Han har ikke blitt sett offentlig siden ulykken.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.