Skistjerne kommer med gledelig beskjed på årets siste dag

Foto: Shutterstock.com

Therese Johaug overrasket med denne beskjeden på årets siste dag.

Den siste dag i året er kanskje en av de beste dagene for overraskelser? Therese Johaug valgte hvertfall, den 31 desember, å slippe en veldig gledelig nyhet.

Les også

Verdens vakreste ansikt er kåret

I et innlegg som skistjernen har delt på hennes egen Instagram konto, hvor hun er avbildet sammen med samboeren Nils Jakob Hoff, kan man se at johaug stolt viser frem en forlovelsesring.

Therese Johaug og Nils Jakob Hoff har dannet par siden 2014.

I høst gjestet Johaug podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden», hvor hun pratet om forholdet og deres fremtidsplaner sammen. 

I podkasten snakker Johaug om at hun drømmer om barn sammen med samboeren i fremtiden.

”Jeg håper på at det blir noen barn etter hvert. Man er jo i den alderen hvor man begynner å telle litt på fingrene, og tenker at man kanskje må starte snart, tida flyr. Så har vi for så vidt fått oss et hus og har det veldig fint der,” forteller hun, og legger til at hun håper de får det fint i framtida også.

Til Dagbladet har Johaug tidligere fortalt om hvordan kjæresten har vært hennes viktigste støttespiller gjennem hennes turbulense karrirere som skiløper.

”Han har vært den viktigste personen i denne vanskelige tida. Han har vært enestående. Jeg hadde ikke klart det uten ham,” sa hun i tiden etter dopingskandalen.

Les også

Kjent blogger tar forholdet et steg videre