Skuespillerinnes bror: Arrestert etter ransakelse

12/03/2023 20:00

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespillerinnen Julia Fox sin bror arrestert siktet for brudd på flere våpenlover

Tidligere denne uken ble den 33 år gamle skuespillerens bror, Christopher og far, Thomas, arrestert under en ransaking som fant sted i leiligheten deres på Manhattan, New York.

Det skriver New York Post.

Ifølge media skal det ha blitt funnet spøkelsesvåpen (hjemmelagde og uregistrerte våpen, red.) og bevis for at det var materialer for å produsere narkotika i leiligheten under ransakingen.

Politiet i New York har bekreftet at skuespillerens familiemedlemmer ble arrestert under politiaksjonen – verken Julia Foxs far eller yngre bror er tidligere dømt.

Faren er siden løslatt, mens skuespillerens yngre bror er siktet for ni tilfeller av ulovlig besittelse av våpen, tre tilfeller av ulovlig besittelse av ammunisjon og to tilfeller av produksjon av maskingevær.

Ifølge påtalemyndigheten i New York skal den yngre broren til 'Uncut Gems'-skuespilleren ha tjent tusenvis av kroner på å selge spøkelsesvåpen og narkotika.

Ifølge venner av Julia Fox er skuespillerinnen sjokkert over arrestasjonen av broren hennes, skriver Page Six.

Julia Fox ønsket ikke å kommentere brorens arrestasjon overfor New York Post, men har tidligere omtalt ham som en gal vitenskapsmann som elsker å eksperimentere.