Sophie Elise med avsløring i ny reality-serie

18/01/2018 16:13

Anniken Hauge

Gossip
Bloggeren viser et ekte bilde av seg selv i den nye serien.

Bloggeren Sophie Elise Isachsen er for tiden aktuell med sin egen realityserie.

Her ønsker hun å fortelle en ærlig og usminket versjon av hvordan hverdagen hennes er. 

Det har lenge blitt spekulert i hvorvidt 23-åringen har lagt inn silikon i rompa, spesielt ettersom hun ofte legger ut avslørende bilder på Instagram-profilen sin, hvor hun har hele 363.000 følgere. I tillegg har bloggeren tidligere avslørt at hun har operert nesen og brystene.

I et intervju med TV 2 forteller Sophie Elise at hun hverken har bekreftet og avkreftet hvorvidt hun har gjort noe, men at hun nå føler hennes egen reality-serie er en fin plattform for å prate om personlige ting, siden det da ikke vil bli vridd på:

I en episode av serien sitter hun sammen med bestevenn Joakim Kleven, og de snakker om et lettkledd bilde hun har delt på Instagram-profilen sin.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, sier Sophie Elise og fortsetter:

- Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, sier hun i episoden av sin egen serie.

Bloggerens serie 'Sophie Elises verden' sendes på TV 2.

Les også: Familie fikk tatt profesjonelle bilder: - Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv