Sophie Elise med avsløring i ny reality-serie

18/01/2018 16:13

Anniken Hauge

Gossip
Bloggeren viser et ekte bilde av seg selv i den nye serien.

Bloggeren Sophie Elise Isachsen er for tiden aktuell med sin egen realityserie.

Her ønsker hun å fortelle en ærlig og usminket versjon av hvordan hverdagen hennes er. 

Det har lenge blitt spekulert i hvorvidt 23-åringen har lagt inn silikon i rompa, spesielt ettersom hun ofte legger ut avslørende bilder på Instagram-profilen sin, hvor hun har hele 363.000 følgere. I tillegg har bloggeren tidligere avslørt at hun har operert nesen og brystene.

I et intervju med TV 2 forteller Sophie Elise at hun hverken har bekreftet og avkreftet hvorvidt hun har gjort noe, men at hun nå føler hennes egen reality-serie er en fin plattform for å prate om personlige ting, siden det da ikke vil bli vridd på:

I en episode av serien sitter hun sammen med bestevenn Joakim Kleven, og de snakker om et lettkledd bilde hun har delt på Instagram-profilen sin.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, sier Sophie Elise og fortsetter:

- Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, sier hun i episoden av sin egen serie.

Bloggerens serie 'Sophie Elises verden' sendes på TV 2.

Les også: Familie fikk tatt profesjonelle bilder: - Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv
 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.