Stjernens frieri gikk helt galt: "Det verste noensinne – jeg skammer meg så mye"

05/04/2023 11:08

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Han hadde lagt den store planen.

Likevel endte det med å gå galt da Arsenal-stjernen Oleksandr Zintsjenko fridde til kjæresten.

Det sier han i et stort intervju med FootballersLives.

– Måten jeg foreslo på var det verste forslaget noensinne. Jeg skammer meg så mye, sier han om det store øyeblikket som fant sted i 2019, men som fortsatt hjemsøker ham i dag.

Hans opprinnelige idé var faktisk å foreslå kjæresten Vlada under et intervju, siden hun jobber for en TV-stasjon, og derfor ønsket han å overraske henne på jobb.

– Vi hadde hjemmekamp mot Portugal. Kvalifiseringen til EM. Jeg ønsket å fri til meg. Jeg visste at Vlada var på jobb for den kampen. Jeg ville ha fortalt sjefen hennes at jeg skulle på intervju, og så ville jeg gjort det underveis. Det var en perfekt idé. Vi vant kampen 2-1. Jeg hadde ringen klar i vesken min, og jeg ville gjøre det, sier Zintsjenko.

Men han innså at han manglet en viktig ting. For å spørre Vladas far først. Noe som betydde mye for ham, og han ønsket å gjøre det ansikt til ansikt.

Derfor spurte han treneren om han kunne dra bare fem timer før kampen med et «personlig ærend», men det lot seg ikke gjøre – og da ble planen ødelagt.

Det betydde et litt alternativt frieri der det ifølge fotballspilleren verken var romantikk eller noe spesielt med det.

– I stedet gjorde jeg det klokken fire om morgenen i leiligheten hennes i boksershorts. Jeg var nesten naken. Jeg vil gjerne gi et råd til alle som planlegger å fri til dem. Ikke gjør som meg. Det gjorde meg gal. Jeg gikk ut den morgenen og kjøpte masse blomster til henne, sier fotballstjernen.

Heldigvis for ham fikk han det store ja fra sin spesielle person etter at de offisielt kom ut som et par i 2019.

Fotballspilleren tok deretter hevn da han fridde på en mer offentlig måte. I solskinnet og midt på Ukrainas nasjonalstadion hadde han ordnet et gigantisk blomsterhav, og her gikk han igjen ned på kne.