Supermodell åpner opp om vanskelig tid: Kunne være død

09/03/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Supermodellen åpner opp i et helt nytt intervju med motemagasinet Vogue.

"Jeg hadde det ikke bra."

Det er det som står på forsiden av aprilutgaven av Vogue. Ved siden av teksten er det et stort bilde av supermodellen Cara Delevingne.

I et stort intervju med motemagasinet åpner hun opp om en vanskelig tid i livet, som var preget av både narkotika og for mye alkohol.

"Alt jeg visste var at hvis jeg fortsatte nedover den veien, ville jeg enten dø eller gjøre noe veldig, veldig dumt," sa hun til magasinet.

En serie pappparazzibilder tatt av Cara Delevigne på en flyplass i Los Angeles i fjor ble det stjernen beskriver som en «wake up call». Bildene fikk flere til å uttrykke bekymring for Cara Delevignes ve og vel. Dette er første gang Delevingne har snakket om dem og den gangen.

"Det er hjerteskjærende fordi jeg trodde jeg hadde det gøy, men på et tidspunkt var det som: 'Ok, jeg ser ikke bra ut.' Du vet, noen ganger trenger du en «reality check», så på en måte var disse bildene noe å være takknemlig for," sier Delevigne i intervjuet, der hun også diskuterer narkotika.

"Det er et element av å føle seg uovervinnelig når jeg tar stoff. Jeg setter meg selv i fare i de øyeblikkene fordi jeg ikke bryr meg om livet mitt. Jeg klatret på hva som helst og hoppet ned ting, det føltes sprøtt," forteller stjernen.

– Men det er skummelt for folk rundt deg som er glad i deg.

Cara Delevingne har vært edru i fire måneder, og på Instagram har hun delt coveret selv. Her kommer hun også med en bønn til dem som fortsatt sliter:

"Til alle der ute som fortsatt sliter, ikke gi opp, du er ikke alene," skrev hun.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.