Sykdom, splid og skandaler i den britiske kongefamilien skaper stor undring

15/02/2024 09:00

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter en 11 timer lang flytur over USA og over Atlanterhavet, fikk prins Harry bare en halvtime med sin far.

Kongelige eksperter lurer på hva som skjer i den britiske kongefamilien - en ekspert mener prins William må være rasende på lillebroren.

– Hva slags familie oppfører seg slik? Kanskje noen som er veldig nervøse. Noen som har brent fingrene sine tidligere.

Det skrev den britiske kongekommentatoren Jan Moir i en spalte i Daily Mail om den merkelige stemningen mellom familiemedlemmer av den britiske kongefamilien, som ble offentlig kjent i forrige uke da det ble kjent at kong Charles hadde fått kreft.

Kongens yngste sønn, prins Harry, skyndte seg å hoppe på et fly fra California til London. Men etter en 11 timers flytur fikk han bare 30 minutter med faren før han reiste hjem neste dag.

Han møtte heller ikke sin bror, prins William, under sitt korte besøk i England. Ifølge prins Harrys talspersoner skal prinsen ha takket ja til et møte med storebroren, men det møte ble ikke noe av.

Hele seansen har reist spekulasjoner om at prins Harry faktisk var på besøk hos faren fordi han var genuint bekymret - eller om det hele bare var et PR-stunt som ligner på intervjuene han tidligere har overrasket med.

Ifølge Majesty Magazines sjefredaktør Ingrid Seward ville det være utopisk å tro at prins William ville ha vurdert å invitere prins Harry på besøk uten å få en dyptfølt unnskyldning fra broren først for smerten han har påført familien.

Hun tror prins William vil bli rasende over at prins Harry har brukt omstendighetene rundt farens sykdom til å gjennomføre et PR-stunt.

"William må være rasende med tanke på alle årene han har støttet Harry, og at på dette tidspunktet i Williams liv, når både hans 75 år gamle far og hans kone gjennom 13 år [prinsesse Kate], begge potensielt alvorlig syke, kan Harry bare tenke på Harry og bruke det som en mulighet til å kunngjøre sin ankomst og forvente å se prins William" forteller hun til The Sun.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.