Tidligere prinsesse etter brud: Nekter å kutte kontakten

02/02/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Bruddet fremsto dramatisk, nå ser det dog ut til at det tidligere paret beholder kontakten.

Tidligere denne uken kom nyheten om at den danske prinsessen, grevinne Alexandra, ikke lenger er i et forhold med Nicolai Peitersen.

Det bekreftet hennes talsperson Helle von Wildenrath Løvgreen til danske B.T.

Bruddet fremsto som av det mer dramatiske slaget.

Da nyheten om bruddet først kom, ble det nevnt at grevinnen hadde tatt grep etter at hun ble gjort kjent med ting hun ikke vil assosieres med.

- Grevinne Alexandra er gjort oppmerksom på noen hendelser som hun tar kraftig avstand fra, og har derfor reagert umiddelbart, til tross for at hun står midt i sorgen etter sin mors bortgang, fikk BT opplyst.

Det er ikke kjent hva det spesifikt skal dreie seg om. Spekulasjonene om brudd kom etter at Peitersen ikke deltok i begravelsen til grevinnens mor, som gikk bort 5. januar.

Nå ser det dog ut som at grevinnen ikke kutter alle bånd med eksen.

Ifølge danske Se og Hør har nemlig Alexandra valgt å beholde investeringene hun har gjort i ekskjærestens selskap Wikifactory Group ApS.

- Hun gjør dette av to grunner: fordi de var kjærester og fordi hun synes det er en god investering, sier Løvgreen.

Det er dog ikke kjent hvor mye penger grevinnen har investert i selskapet.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.