Truls Svendsen med vemodige beskjed om samarbeidet med Eyvind Hellstrøm

30/10/2023 11:00

Emma

Gossip
Foto: TV 2 / Per Christian Lind / NTB
Foto: TV 2 / Per Christian Lind / NTB
Truls Svendsen kommer med vemodig beskjed om samarbeidet.

Det var i 2008 det første TV-programmet med Eyvind Hellstrøm dukket opp – nemlig «Hellstrøm rydder opp» på TV3.

Senere har vi sett han blant annet i en rekke sesonger i serien «Truls á la Hellstrøm» sammen med komikeren Truls Svendsen. 

I høst har den populære duoen vært tilbake på skjermen igjen, etter en liten pause. 

Denne gangen har Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm rekruttert 12 lærevillige kjendiselever til å sjekke inn på kokkeskolen deres.

Her har alle kjendisene gjennomgått et intensivt læringsopplegg for å bli bedre hobbykokker. Og som i kjent konkurransedrakt blir en og en bli sendt ut hver uke.

Til slutt er det bare en av dem som kan smykke seg med den ærverdige tittelen – «Kokkeskolens stjerneelev».

Hvem det blir er opp til duoen selv å bedømme. 

Har vært litt diskusjoner

Truls Svendsen forteller at han har fått lære utrolig mye av Hellstrøm gjennom alle årene de har samarbeidet, det står det ingen tvil om. 

– Jeg har lært mye av Eyvind i de syv årene vi har samarbeidet. Det gjør at jeg i det minste kan svare på noen av spørsmålene de dyktige elevene stiller. Jeg har vært gjennom hele runden med Eyvind, så det ville vært tragisk om jeg ikke hadde fått meg noe, sier en ærlig Truls til Her og Nå. 

Det har flere ganger gått varmt over grytene på kjøkkenet, men når alt kommer til alt utfyller de hverandre på en unik og fin måte. 

I «Kokkeskolen» har det vært lite diskusjoner.

– Det å holde ut med Eyvind går veldig bra. Jeg tror kanskje det er litt verre den andre veien! Vi liker godt å ha en pause fra hverandre, men etter en uke eller to er det godt å treffes igjen.

I samme intervju forteller Hellstrøm på sin side at han har latt seg irritere av Truls gjennom årene, men at de også har hatt det mye artig sammen. 

Truls er enig i dette, som vemodig røper følgende:

– Vi har en kjærlighet i bunn til hverandre. Jeg er ordentlig glad i den mannen! Eyvind er omsorgsfull og snill. Han har et godt hjerte for alle rundt seg. Eyvind er en skikkelig going, og jeg er glad for at stadig flere ser det, sier han.