Trist beskjed fra Aslak Maurstad rett før «Skal vi danse»-finalen

10/11/2023 08:10

Emma

Gossip
Foto: TV 2/NTB
Foto: TV 2/NTB
Det har blitt en litt uheldig situasjon for Aslak Maurstad.

Førstkommende lørdag er det finale i «Skal vi danse».

Finalen kommer på et ubeleilig tidspunkt for familiene til både Alexandra Joner (33) og Aslak Maurstad (31).

Maurstad mister dog støtte i salen fra både moren Mari Maurstad (66) og kjæresten Martine Hattestad Kveli (27), siden begge er skuespillere og er opptatt med forskjellige forestillinger lørdag kveld.

– Både mor og kjæreste spiller forestillinger, så de får ikke vært der. Men de får sett det på TV. Det er jo bedre, visuelt, å se det på TV. Men brødrene mine – og deres respektive kjærester og fruer – skal være der. Det forteller Aslak til TV2.

Men selv om mor og kjæreste ikke får være til stede, er begge forestillingene ferdige før «Skal vi danse»-vinneren annonseres.

– Så de rekker å se det live på TV. Og jeg håper de rekker å stemme, så klart. Nå er det jo bare publikum som bestemmer, så det er viktigere enn noen gang å stemme, sier Aslak Maurstad til samme medie.

«Truet» moren

Alexandra Joner har gitt klar beskjed til moren sin om at hun «mister» henne som datter om hun ikke rekker finalen. Hennes mor er nemlig i Gdansk i Polen for borreliose-behandling.

– Jeg tror mamma kommer, i alle fall. Akkurat nå er hun nemlig i Gdansk til behandling. Hun sa til meg: «Så lenge jeg kan kjøpe en flybillett hjem, så kommer jeg». Da svarte jeg: «Ja vel, men hvis du ikke kommer til finalen, mamma, så da har du ikke et barn lenger». Hun har ikke noe valg om hun er keen på å ha barn og barnebarn, sier Joner til TV2 og ler.

Joner forsikrer dog om at det står bra til moren og at hun har hatt det i mange år.

«Skal vi danse»-finalen kan ses på TV2 Dirkete lørdag kl 20:00.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.