Verdensstjerne med vill historie: Ble kidnappet i Afrika

26/01/2021 18:45

Emma Sletta

Gossip
Verdensstjernen skulle reise til Afrika, men turen var noe annerledes enn den 40 år gamle australske skuespilleren hadde forventet. Nå, for første gang, har hun delt historien med publikum.

Den ville historien er brakt til programmet "STRAIGHT TALKING", hvor konseptet er at verten, en tidligere britisk elitesoldat ved navn Ant Middleton, tar en kjendis inn i ødemarker eller villmarker rundt om i verden. Her er tanken at de tilbringer 3 dager sammen i et isolert område, og dermed åpner opp en ekstra ærlig samtale.

Og litt, konseptet må ha fungert. I løpet av de tre dagene Ant tilbringer med 40-åringen, og den svært populære skuespilleren Rebel Wilson, får han en historie som ingen medier har vært i stand til å bringe før.

Rebel Wilson forteller hvordan hun under en tur til Afrika ble truet og kidnappet i Mosambik.

"Vi kjørte en stor lastebil for storfe da en gruppe menn nærmet seg i en annen lastebil, og de hadde mange våpen. De holdt opp ved siden av oss med disse gigantiske kanonene og sa: "Du må gå av lastebilen," sier hun, og fortsetter:

"Så tok de oss med til et hus midt i ingensteds. Jeg følte at jeg gjorde det bra under krisen, jeg var en slags teamleder, sier han.

Heldigvis varte den voldelige opplevelsen mindre enn 24 timer, og enda viktigere, ingen ble skadet eller ranet - "Heldigvis ble ingen skade gjort, og neste dag kom de inn og sa: Lastebilen din er klar nå. Du kan gå, gå, gå,"

Dette har gjort rebel lurer på hvorfor hennes gruppe ble arrestert i det hele tatt, men hun har en teori - "Jeg tror de brukte oss til å smugle ulovlige ting inn i bunnen av lastebilen."