Victoria Beckham med stort millionunderskudd: Kan ende opp med å gå konkurs

04/03/2021 20:27

Emma Sletta

Gossip
Victoria Beckhams virksomhet gjør det ikke bra for øyeblikket.

Victoria Beckham vil selvfølgelig ikke se at virksomheten hennes ender opp med å gå konkurs. Hun har ofte uttalt at det er hennes livs verk, og det er ingenting hun heller vil gjøre enn å kunne fokusere på å drive virksomheten.

Men hun er realistisk, og hun er selvfølgelig også klar over at tallene ikke har vært gode. Dette gjelder blant annet da det ble bekreftet for to år siden at du hadde et tap på 100 millioner kroner.

Det samme gjelder for tre år siden, da du led et tap på DKK 105 millioner.

Victoria Beckham, som mange vil vite fra sin tid i Spice Girls, vil derfor møte en usikker tid. Det har kommet frem at selskapets revisorer har sagt at nye investeringer er nødvendig hvis vi skal unngå konkurs.

– Alt tyder på at det er usikkerhet om selskapet kan fortsette som konsern, sier revisorene.

Det skriver Daily Mail.

Victoria Beckham startet selskapet i 2008. Det var på denne tiden et selskap som solgte kjoler. Men etter hvert som virksomheten vokste, så gjorde rekkevidden.

Som et resultat begynte jakker, vesker, sko og tilbehør å bli solgt.

Victoria Beckhams venner sier hun ønsker å fortsette å drive virksomheten for alt i verden. Det er imidlertid minst like mange som sier at det ville være et prosjekt som gikk tapt på forhånd.

"Det er selskapet som har bidratt til å gi Victoria sin identitet. Hun elsker alt om det. Hun er så lidenskapelig at selv problemene hun møter ikke påvirker henne."

Det kom frem i forrige måned at hun og David betalte seg £ 350.000 i måneden. Dette kom fra Davids selskap, DB Ventures, som dermed dekket Victorias tap.

Victoria har tidligere møtt kritikk for sin måte å drive virksomheten på. Dette skjedde blant annet da det ble funnet at hun forsøkte å bruke regjeringens hjelpepakker til å betale 30 av hennes 120 ansatte.

I forrige uke kom det frem at kosmetikklinjen hennes, som hun startet i 2019, kom ut med et tap på 40 millioner kroner.