Vida Lill raser: "Jeg ble lei meg"

15/05/2024 08:38

redaktion

Gossip
Foto: Matti Bernitz/NTB
Foto: Matti Bernitz/NTB
Vida Lill Berge kritiserer mediebilder.

Radioprofilen Vida Lill Gausemel Berge (34) uttrykte sterk kritikk mot et Snapchat-bilde delt av influenser Sophie Elise Isachsen (29).

Isachsen hadde nylig delt nyheten om at hun ble mor for første gang og at sønnen hennes heter Helmer. Hun publiserte også et bilde som viste magen hennes kort tid etter fødselen, noe som provoserte Berge til å dele sitt synspunkt. Det skriver Se og Hør.

Foto: Skjermbilde fra Snapchat/Sophie Elise Isachsen

Berge, som selv har vært åpen om sin egen vektoppgang og kroppsendringer etter svangerskapet, repostet Isachsens bilde med kommentaren: «Hvordan man får en nybakt mor som fikk masse strekkmerker og ble tjukk under svangerskapet til å føle seg dritt?»

Dette innlegget har ført til en flom av reaksjoner. Berge har fortalt til Se og Hør at hennes intensjon var å vise at ikke alle nybakte mødre ser ut som Isachsen eller Caroline Berg Eriksen, også kjent som «fotballfrue».

- Jeg ble lei meg av å se innlegget, fordi jeg selv er overvektig og jobber hardt med å gå ned mammakiloene og skammer meg over strekkmerkene mine. Hensikten til Sophie Elise er kanskje å dele hvor smashing hun selv ser ut? Muligens for å provosere sånne som meg, forteller Berge.

Isachsen hadde tidligere delt detaljer om sitt svangerskap og fødselen på sin Snapchat, inkludert treningsøkter og svangerskapsplager.

Sophie Elise Isachsen har ikke besvart Se og Hørs henvendelser i saken per nå. Vida Lill Gausemel Berge kritiserer imidlertid hvordan bilder av mammakroppen deles i sosiale medier, og mener at fokuset ofte er feilplassert.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.