Will Smith avslører: Forelsket i noen andre

Foto: Shutterstock.com

Will Smith avslører nå at han har vært forelsket i en annen.

Will Smith har avslørt at han «forelsket seg i Stockard Channing» mens han filmet filmen Six Degrees Of Separation fra 1993.

På den tiden var Will 24 år gammel og mindre enn et år inne i sitt ekteskap med sin første kone Sheree Zampino, som også nettopp hadde født deres sønn Trey.

Les også

Sjeldent syn: Dolly Parton viser frem mannen

"Ekteskapet vårt fikk en solid start. Jeg opplevde at jeg desperat lengtet etter å se og snakke med Stockard», skrev han i sin kommende memoar.

Will giftet seg med Sheree i mai 1992 seks måneder før barnet deres ble født - og så måtte hun kjempe med sin metode for å opptre for Six Degrees Of Separation.

I en historie inspirert av virkeligheten spilte han i filmen som en bedrager som overtaler et par spilt av Stockard og Donald Sutherland om at han er Sidney Poitiers sønn.

«Sheree og jeg var i de første månedene av ekteskapet vårt med en helt ny baby, og for Sheree kan jeg tenke meg at denne opplevelsen mildt sagt var urovekkende», skrev filmstjernen i sin kommende bok Will.

«Hun hadde giftet seg med en fyr som het Will Smith, og nå bodde hun sammen med en fyr som het Paul Poitier. Og for å gjøre vondt verre, under filmingen ble jeg forelsket i Stockard Channing», la Will til, som allerede da var en stjerne fra Rap-fyren i LA.

Les også

Superstjerne fikk tilbud om en tur i rommet: Takket nei