28 år gammel far hadde en vane med å knekke nakken - Nå har han problemer med å gå

21/08/2020 08:27

Emma Sletta

Helse
En 28 år gammel mann hadde for vane å knekke nakken, men plutselig følte han lammelse på den ene siden av kroppen og deretter hastet han til sykehuset. Her fant han ut at han var nær døden.

Mange mennesker har en tendens til å enten knekke fingrene eller nakken fordi det gir en kort tilfredsstillende følelse. Det har vært mange rygter om det å kunne forårsake leddgikt, men det har vist seg å være feil.

Dette betyr ikke at du bare kan knekke løs, fordi det kan være andre farer ved å gjøre det. En mann på 28 år måtte hastes til sykehus, hvor han nesten døde etter å ha knekket nakken.

Den 28 år gamle tobarnsfaren Josh Hader hadde for vane å knekke nakken, slik som mange andre gjør. 28-åringen fikk imidlertid et sjokk da han sist gjorde det fordi det krevde et akuttsykehusbesøk.

"Da jeg hørte knekken, ble alt på venstre side helt lammet. Jeg prøvde å stå opp for å plukke opp en kjølepose fra fryseren, men jeg kunne ikke gå rett i det hele tatt, " det fortalte Josh Hader ifølge lokale Oklahoma media, KOCO 5 News.

 

Går dårligere enn sin ett år gamle sønn

Da han kom til sykehuset, fortalte legene ham at han hadde revet ryggvirvelarterien. Heldigvis overlevde han, men det har fått alvorlige konsekvenser for den 28 år gamle faren.

Han hadde store problemer med synet de første dagene etter hendelsen, og han har fortsatt veldig vanskeligheter med å gå. På sin private Facebook-profil har Josh Hader skrevet at han fortsatt kan gå, men han gjør det verre enn sin ett år gamle sønn.

Videre kan han ikke løfte barnet sitt ut av krybben, derfor har han problemer med å hjelpe sin kone med barnepass.

Josh Hader føler seg heldig, fordi legen hans fortalte at han hadde et større hull i arterien, hvilket kunne ført til hans død. Legen forteller også om hvordan du trygt kan knekke nakken.

"Hvis du ønsker å knekke nakken, gjør det fra side til side. Ikke vri nakken. Når du vrir nakken, er det fare for å rive en arterie," sier Dr. McCollom, en radiolog ved Mercy Hospital.