9 ting som gir deg hengepupper

08/06/2017 10:30

Anniken Hauge

Helse
Hængebryster
Foto: Shutterstock
Det finnes en rekke ting du skal gjøre og ikke gjøre hvis du ikke ønsker å få pupper som beveger seg for raskt sydover. Få i deg nok C-vitaminer og spis mindre chips og godteri blant annet.

Den amerikanske legen og plastiske kirurgen  James C. Grotting forteller til Good Housekeeping hva som kan gir ekstra stor hastighet på at hengepupper inntreffer i tilværelsen. 

Her velsigner vi deg med mannens kyndige ord. Til deg som har pupper, eller som bare liker de og vil imponere andre med gode råd. 

Husk å få i deg vitaminer

Brystvevet ditt har begov for b- og c-vitaminer for å bygge opp nok elastisk vev så brystene kan opprettholde formen sin. Så kanskje du burde velge appelsinjuice fremfor latte til frokosten?

For mye chips og godteri er no-go

Usunne matvarer er ikke bra for hverken pupper eller rompe. Og jo eldre du blir, jo mer setter sukkeret og fettet seg på brystene dine. Pupper blir mer fettbasert når du kommer i  30-40-års-alderen. Så ro ned på inntak av chips og søtsaker hvis puppene dine skal hold seg faste.

Vekttap

Ja, det høres kanskje overraskende ut. Men om du går ned mye i vekt, kan det forårsake at brystene dine begynner å henge. Derfor kan det være lurt å gå til innkjøp av en ny BH hvis du har gått ned i vekt.  

Du masserer dem ikke

Smør inn brystene dine i fuktighetskrem før du skal sove. Det hjelper de å holde seg stramme. 

Du røyker (for mye)

Røyking er ikke bra for huden rundt brystene, som risikerer å bli skadet og slappere. Så dropp siggen. 

Du løper lange turer hver dag

Brystene dine kan bokstavelig talt nesten miste pusten når de danser opp og ned under lange løpeturer.  En god sports-bh kan hjelpe godt til, men det kan også være lurt å variere trening med svømming eller andre øvelser som får brystene til å hvile litt.

Du glemmer solkremen

Solkrem er viktig for huden når solen skinner. Det gjleder også for brystene. Ellers blir de dehydrert og du risikerer at de kommer til å henge. 

Du sover i bare t-skjorte 

Det kan være en god ide å sove i bh for at brystene dine skal beholde formen sin. Men sørg for at den er komfortabel å sove i. 

Du bruker feil bh

Den rette bh-en skal man ikke kimse av. Den amerikanske legen mener at mange problemer med brystene enkelt kan løses med den rette bh-en.