Annies vagina var deprimert: Slik gjorde hun den lykkelig igjen på 20 minutter

13/09/2017 11:45

Anniken Hauge

Helse
37-årige Annie Wardle bestemte seg for å ty til drastiske tiltak, da hun fant ut av at hun hadde en 'deprimert' vagina.

Når folk velter ut av sengen om morgenen og ser seg i speilet, så er det langt i fra alle som er tilfredse med den refleksjonen som møter dem.

Kanskje er det litt for mange kilo på magen, hengepupper eller kanskje noe i de nedre regionene som skuffer. 

Det mente 37-årige Annie Wardle fra Bristol i England. Som enslig kvinne uten barn var hun lei av sitt kjønn, og bestemte seg derfor for å foreta en 'oppløftende' behandling, skriver Daily Mirror.

Løsningen var ikke en operasjon. I stedet prøvde Annie Wardle en ny behandling som lover å stramme opp huden rundt skjeden på bare tyve minutter - helt uten kirurgisk inngrep. 

- Det føltes akkurat som en ‘hot stone massage’, sier Annie Wardle til Mirror.

Apparatet heter Ultra Femme 360 og behandlingen tar bare 20 minutter pr. gang.

Under behandlingen får den kvinnelige pasienten innført en oppvarmet stav i underlivet som beveger seg inn og ut.  Den 40 grader varme staven skal angivelig stramme vevet fra innsiden, ved å få kroppen til å gjenskape kollagen som gjør huden mer elastisk.

Den avtagbare staven kjøres frem og tilbake i skjeden, så blodtilførselen i området stiger, og alle dere av hudvevet varmes opp. 

Apparatet virker ved å varme opp huden fra innsiden, da det skal få hudcellene til å stramme opp huden. 

Foruten at behandlingen skal gi strammere hud i skjeden, så skal den også være effektiv mot inkontinens.

For Annie Wardle ga behandlingen henne sjelefred, da hun hadde angst over sin vaginas utseende. 

- Jeg var bekymret for huden på utsiden, da jeg merket meg at huden omkring magen min ikke er den samme. Jeg var spesielt bekymret fordi jeg følte at de innerste kjønnsleppene hang litt utenfor, sier Annie Wardle til Daily Mirror.

Etter lengre tids vurdering, bestemte hun seg for å prøve behandlingen og ble positivt overrasket.

- Mange kvinner ser ikke på seg selv der nede, men jeg legger merke til det. Når jeg går med stringtruser opplever jeg mer friksjon, sier hun til avisen.

Behandlingen koster 10.000 kroner og foregår over tre eller fire ganger i en periode over ti dager. 

- Det kan gjøres i lunsjen og det er ekstremt effektivt og gir fantastiske resultater, sier Sherif Wakil, som er lege og spesialist på den britiske Harley Street Clinic, som tilbyr den nye behandlingen til kvinner.  

- Jeg vil ikke at folk skal tro at det har noe med sex å gjøre. Mange kvinner unngår situasjoner hvor de ikke kan gå på toalettet, men på tyve minutter så kan man endre livet sitt totalt, sier Sherif Wakil til Daily Mirror. 

Les også: Unge Oslo-borgere vil ikke ha hijab og nikab i gatene

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.