Døende gutt har en siste hjerteskjærende samtale med moren sin, mens han venter på henne utenfor dusjen

07/04/2017 11:45

Anniken Hauge

Helse
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En amerikansk mor har nå delt sin siste stunden med sin kreftsyke sønn på Facebook. Deres siste samtale foregikk, imens moren var i dusjen.

Nolan Strong ble 4 år gammel, og sovnet inn for to måneder siden etter lengre tids kreftsykdom. 

Nå har moren hans Ruth Scully delt minnet om den siste samtalen med sønnen på sosiale medier, hvor hun forteller den hjerteskjærende siste samtalen de to hadde, skriver Mirror.

Nolan Strong hadde siden november 2015 kjempet kamoen mod rhabdomyosarkom, som er en kreftsykdom så oppstår i det bløte vevet, og som kan oppstå alle steder i kroppen. 

På tross av utallige behandlinger, så fikk kreften overtaket på den lille gutten. Svulstene hadde vokst seg store ved guttens hjerte og lunger, hvilket gjorde at Nolan Strong ikke lengre klarte å kjempe imot sykdommen. 

 

Da legene sa at det ikke var fler behandlingsmuligheter igjen for den lille gutten, gikk moren til gutten som satt med iPaden sin. De hadde da sin siste samtale sammen.  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

- Det gjør vondt når du puster, spør moren? 
- Njaa, njoo, svarer sønnen. 
- Du har mye smerter, ikke sant vennen?, spørger moren.
- Jo, svarer gutten, og ser ned. 
- Vennen, denne kreften er noe dritt! Du trenger ikke kjempe imot lengre, sier moren. 
- Må jeg ikke? Men jeg gjør det jo for deg, mamma!, svarede sønnen overrasket. 

Til slutt fikk moren overbevist ham om at hun kunne passe på han i himmelen, og at ‘han skulle vente på henne der, frem til hun også kom opp dit’. 

De siste dagene gikk raskt avgårde, hvor mor og sønn så på filmer sammen, lekte og slappet av. Da de to lå i sengen sammen, spurte moren om hun kunne ta en kort dusj, da hun ikke kunne forlate guttens side. 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Gutten la seg til rette på badegulvet mens moren dusjet. Deretter sovnet gutten dypt. 

Da Ruth Scully gikk ut av dusjen, hadde hjelpepleierne lagt gutten i sengen. Han hadde gått i koma fordi den ene lungen hans hadde kollapset under presset fra svulstene, og de fikk ikke vekket ham. 

 

Fortvilet over sønnens koma, hopppet moren opp i sengen til gutten og la hånden sin inntil ansiktet hans. Da skjedde det i følge moren et lite mirakel. 

Nolan Strong åpnet øynene og tittet opp på moren sin:
- Jeg elsker deg, mamma sa han, og sovnet deretter stille inn.

I ettertid har det vært tøft for moren hver eneste gang hun skal dusje, da hun savner synet av gutten sin liggende på teppet foran dusjen. 

Læs hele morens hjerteskjærende fortelling om sønnens siste stund her: