Hun har sluttet å barbere leggene - vil oppmuntre andre til å gjøre som de selv vil med kroppshåret deres

16/04/2017

Anniken Hauge

Helse
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
Etter stort press sluttet Morgan Milkenas å barbere håret på kroppen. Et år senere viser hun frem kroppshårene, og håper nå at flere unge vil følge hennes eksempel og la håret gro.

Kroppshår er noe man ikke skal ha for mye av som kvinne, hvis man velger å følge moten.

Med et hav av hårfjerningsmidler, som høvler, kremer og lignende, kan alle kvinner i alle aldre fjerne håret på bena, under armene og bikilinjen - alt etter smak og behag. 

Men for den unge Morgan Milkenas ble det oppstoppelige jaget etter å fjerne håret for mye. Den unge bloggeren tok derfor en modig belsutning og lot håret gro, skriver  hellogiggles.com.

På sin Instagram-profil har Milkenas lagt ut bilder av seg selv, som viser lange mørke hår på bena og under armene, og på Youtube har den unge bloggeren lagt ut en video hvor hun forklarer hvorfor hun ikke barberer seg.

- Et par jenter lo av meg i gymtimen, fordi man kunne se hårene på bena mine da jeg hadde på meg shorts. Siden har jeg sett barn helt ned i barnehagealder med barberte ben. Det er ikke normalt, og jeg håper at folk slutter å skamme seg over seg selv og kroppen sin, sier hun i videoen som ligger på Youtube.

Det ærlige innlegget hennes på Instagram har fått stor støtte av andre brukere som er enige i beslutningen hennes. 

Hør selv Milkenas forklaring på hvorfor hun ikke barberer seg lengre, her: 

 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.