Hvis du har denne linjen i håndflaten er du verdens heldigste

05/06/2017 09:45

Anniken Hauge

Helse
Har du sett ordentligt på hendene dine i det siste? De kan kanskje fortelle deg hvor heldig du er!

Du bruker hendene dine hver dag og hele tiden, men kanskje de fortjener å bli studert litt nærmere. I følge håndlesing er du intet mindre enn den heldigste i verden hvis håndflaten din har en spesiell linje. 

Det skriver hjemmesiden Wikr

Hvis minst en av hendene dine har den betydningsfulle linjen, betyr det i følge kiromanti - som er læren om håndlesning, at livet ditt kommer til å være fylt med ekstraordinært mye hell. 

Det er denne lille, men betydningsfulle linjen du skal se etter. 

Selvfølgelig kan du oppleve problemer og motstand slik som alle andre, men håndlesere tolker altså avtegningen slik at du er beriket med en vogkende engel som passer på deg og hjelper deg når du har størst behov for det.  Det er også den beskyttende engelen som har gitt navnet til streken, som lyder navnet “Angel Line”. 

I det hele tatt mener tilhengere av kiromanti at hendene avspeiler vår livsreise og skjebne, og at håndens markeringer og mønstre, dens fasong, fingre og andre små detaljer, kan fortelle om blant annet kjærlighet, sykdom, parforhold og fremtid. 

Selv om håndlesing ofte møter skepsis og kritikk, står det fast at overbevisningen har overlevd i tusenvis av år.  Eldgamle hinduskrifter tyder på at man allerede lenge før Kristi fødsel har studert håndflatene. 

Om du selv vil prøve å lese hendene dine, er det mange guider på nettet. Men vær dog oppmerksom på at det kan være forskjellige retninger innenfor kiromanti og dermed forskjellige måter å tolke hendenes linjer på.