Spis deg til vill sex: 5 ting du skal kverne for å få en stivere og større penis

21/09/2017 15:00

Anniken Hauge

Helse
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du tenker kanskje at kjærlighetsstaven ikke kan bli farligere, men der tar du feil. Det finnes nemlig flere geniale matvarer som kan gjøre den større og stivere.

Som mann er det ikke alltid man føler at ens kropp slår til. Kanskje vil man gjerne ha en fastere rompe, en mer markert brystkasse eller litt sterkere lår.

Når det kommer til penis, så tenker sannsynligvis mange menn at den rynkede stokken ikke kan bli hverken penere, stivere eller flottere med alderen. Hva skal man kunne gjøre med det?

Men det er ikke helt sant. Faktisk kan man gjennom kosten gjøre en del for å sikre seg en soldat som stpr rett og solid, når kona eller kjæresten er i dette humøret. Og faktisk kan maten også hjelpe sæden på vei, hvis svømmerne dine er blitt litt dovne i pungen.

Det er flere typer matvarer som virkelig får lillemann til å står rett ut i lufta, skriver menshealth.com. Her følger fem av de viktigste - men du kan finne mange flere her.

1. Den sorte redningen
Det fjerner gruff og kickstarter de små grå i øverste etasje, og du drikker det uansett hver eneste dag. Kaffe holder pikken din opp selv om du blir eldre, viser en undersøkelse foretatt af University of Texas Health Science Center i USA.

Litt mokka hver dag gjør tissemannen hard. Foto: Shutterstock

I dette studie deltok 3.700 menn i undersøkelsen, og de mennene som drakk mellom to og tre kopper kaffe om dagen, hadde færre problemer med å få reisning enn de som droppet kaffen. Det skyldes at koffeinen i kaffen øker blodsirkulasjonen i kroppen.

2. En vitamin du helt garantert ikke får nok av
Det finnes en vitamin som holder tissemannen frisk og freidig, og den vitaminen har bokstaven d.

En undersøkelse fra Østerrike viser at D-vitamin bidrar til å øke produksjonen av det mannlige kjønnshormonet testosteron, og produksjonen av hormonet gir økt sexlyst og en hard stivert til å gjennomføre akten med.

Det krever bare at du spiser rikelig med laks, egg (særlig plommen) og melk. 

Får man for lite D-vitamin, så har det en usunn bivirkning.  Et underskudd av vitaminen bygger opp stoffer i kroppen som kan hemme blodsirkuasjonen, hvilket leder til problemer med potensen.

3. Et par gode nøtter
Hvis du er sulten på snacks, så kan du likeså godt venne deg til å spise nøtter. Pistasjnøtter, mandler og valnøtter går rett i pungen. En tyrkisk undersøkelse viser at 17 menn som alle led av sviktende potens, opplevde en forbedring av deres potens, sexlyst, evne til å få orgasme og seksuell tilfredsstillelse da de spiste nøtter.

Valnøtter er godt for klokkeverket og resten av utstyret. Foto: Shutterstock

Nøttene inneholder gode aminosyrer som kan booste kroppens produksjon av nitrogenoksid, som også hjelper på blodomløpet. Dessuten inneholder de, som laks, masser av sunne fettsyrer som er gode for hjertet ditt. Og alt det som er godt for hjertet, er også godt for junior. 

4. Husk disse fruktene
Blåbær er ikke bare de gode bærene som noen ganger finnes oppå kaken i kantinen på jobben.

De små blå bærene er spekket med med flavonoider, som er fellesbetegnelsen for en rekke kjemiske stoffer som virkelig gir deg en stiv tissefant. Det viser et 10 år langt forsøk foretatt av det amerikanske universitetet Harvard.

Over 25.000 menn deltok, og de mennene som spiste frukt med flavonoider, led i langt mindre grad av en svigtende reisning, enn de som droppet 5 om dagen.

Flavonoider finnes også i jordbær, epler og sitrusfrukter, og de mennene som også mosjonerte jevnlig kunne minimere risikoen for en slapp tissemann med 21 prent.

5. Alt fra grønnsaksavdelingen holder svømmerne sunne
Hvis du gjerne vil stifte familie og ha et par unger, så skal sæden i pungen gjernen kunne levere. Men det blir tøft hvis ikke du får nok C-vitamin. 

Forskere fra University of Texas Medical Branch delte en gruppe på 75 menn i tre grupper, alle røykere og med sviktende sædkvalitet.

To av gruppene fikk forskjellige mengder med det populære vitaminet, som blant annet finnes i appelsiner, paprika, fersken og spinat, mens den siste gruppen ikke fikk supplert kosten med ekstra vitamin. 

Paprika gir en god og hard potens. Foto: arkivfoto

Etter fire uker med kostplanen hadde to av gruppene - de som fikk mer c-vitamin i kosten - en langt bedre sædproduksjon og fler sædceller enn den siste gruppen som ikke fikk ekstra tilskudd. 

Dette er ikke det eneste som er godt for potensen, men det er en start når det kommer til å holde junior sunn.