Studie viser: Disse urteekstraktene kan få "vedhenget" til å vokse

03/11/2022 07:39

Emma Sletta

Helse
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du har en drøm om å få litt ekstra lengde mellom beina, er urteekstrakter veien videre, viser en ny studie.

Det er ikke noe nytt at du kan bruke plante- eller plantebaserte produkter til å stimulere lyst og forbedre ytelsen på soverommet.

Det er et stort utvalg av piller og andre kosttilskudd som alle hevder å være den hellige gral når det gjelder å øke lidenskapen på soverommet. Flere av dem hevder til og med å kunne øke størrelsen på mannens anheng.

I mange tilfeller støttes dette ikke av bevis, men en ny studie har generert stor interesse blant sexologer og helseeksperter.

En spesiell formel sies å inneholde en rekke ingredienser som kan øke størrelsen på mannens anheng. Blant ingrediensene bør være mynte ekstrakt, arctium ekstrakt og guarana.

I tillegg til å påvirke størrelsen på det mannen har mellom beina, skal samme form også kunne bidra til å holde den stiv lenger.

Det skriver Daily Star.

I en studie utført på rotter og publisert i National Library of Medicine, har effekten av Arctium-ekstrakt blitt analysert videre.

I studien ble 75 mannlige albinorotter delt inn i grupper på 15, med noen grupper som fikk destillert vann mens tre grupper fikk ekstraktet.

Deretter ble kvinnelige albinorotter utsatt for hormonbehandling og deres oppførsel ble overvåket. Det viste seg at ekstraktet økte seksualdriften mellom rottene.

"Standardmedikamentet (Viagra) var mer effektivt enn ekstraktet. Ekstraktet økte frekvensen av alle komponenter i penisreflekser samt serumtestosteronnivåer betydelig sammenlignet med kontrollene med destillert vann," sier studien.

Det ble konkludert med at ekstraktet økte seksuell oppførsel hos hannrotter. I tillegg støtter studien at den kan brukes til å behandle impotens og sterilitet. Imidlertid er det ennå ikke utført en test med mennesker.