- Wow, det er ekkelt: Eldre mann fikk sjokk da gigantisk byll på skulderen gjemte på en ekkel overraskelse

27/02/2018 13:15

Anniken Hauge

Helse
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Da sykepleieren grep fatt i skalpellen, ventet det et grimt syn under huden på den eldre mannen.

Det er ikke alltid like lett å holde huden ren.

Man føler seg ofte litt skitten når man kommer hjem fra en bytur, og ser seg selv i speilet.

Forurensning fra biler, vind og vær og lunsjen kan alt sammen ses i huden, og da handler det om å få renset huden godt.

Men det er ikke alle som har mulighet til å ta godt vare på hverken seg selv eller huden, og en viral video av en eldre manns cyste på skulderen, har fått tusenvis av mennesker til å gispe.

I videoen ser man en eldre amerikansk mann som får privat hjelp av et veldig tålmodig og yngre kvinnelig familiemedlem som hjelper til med å fjerne den gigantiske cysten under huden. 

Da den kvinnelige medhjelperen skjærte hull på cysten, ventet det et grimt syn. Foto: Youtube

Da hun klemte til, tøt det ut en smørje som er alt annet enn appetitelig. Foto: Youtube

- Jeg visste at jeg måtte gjøre det før eller siden, men tenkte aldri at du skulle gjøre det, sier den ukjente mannen i videoen.

Mannen har en kjempe lipom, hvilket er en samling av keratin og døde hudceller som har samlet seg under huden og skaper en vemmelig byll.

Og da den kvinnelige medhjelperen stakk hull på byllen, utbrøt hun:

- Det ser ut til at den skal eksplodere utover hele meg.

Da hun endelig tok tak rundt cysten, tyter det ut en masse som minner om gammel potetmos blandet med myk margarin – et syn får de fleste til å føle seg uvel.

- Wow, det er ekkelt, det ligner cottage cheese, utbrøt mannen da han så innholdet i cysten.

Selv takler ikke mannen å se innholdet av sin egen cyste. Foto: Youtube

Han har hatt den ubehagelige cysten siden han var 16 år gammel, og de seneste fem årene har den vokst seg gigantisk.  Det anbefales ikke at man selv piller på eller prøver å tømme en lipom, da man risikerer at det blir infeksjon i såret. Det skal helst gjøres hos en lege eller hudlege.

Det betyr dog ikke at man ikke kan nyte synet av flere års samling av majones under huden i den virale videoen som er sett av mer enn 144.000 på bare en liten uke.

Se hele videoen her:

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.