Bente ble nektet å trene: Magen kunne bli synlig

03/11/2021 13:04

Emma

Innland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Da Bente kom på treningssenteret i Trondheim i dette tøyet, ble hun nektet å trene.

Da Bente Strøm (30) skulle trene på Fresh Fitness Lade i forrige uke, ble hun fortalt at hun ikke kunne trene i klærne hun hadde på seg. 

Det skriver trd.by.

Bente hadde på seg en trenings tights som var høy i livet og en croppet oversice hoodie som gik ned over tightsen.

Derfor fikk det Bente til å reagere da hun ble fortalt at hun ikke kunne trenere i senteret på grund av det tøyet hun hadde på seg.

På Bentes egene instagram konto har hun lagt ut et bilde av de klærene hun hadde på seg, hvor hun også har skrevet en krittist tekst til treningssenter kjeden.

”Trenings-burka eller kjeledress neste, @freshfitnessnorge? Ett minutt etter at jeg ankom Fresh Lade i går, så kom en ansatt og sa at jeg ikke kunne trene der med antrekket jeg hadde på meg” skriver Bente i innlegget. 

”Jeg spurte om hva som var galt, og så var det at hvis jeg skulle gjøre en øvelse der jeg måtte strekke hendene, kunne magen bli synlig”, sier Bente Strøm.

Bente forteller også at dagen etter at hun ble fortalt at hun ikke kunne trene i det tøyet hun hadde på, la treningskjeden selv opp en story på deres instagram profil hvor det står en jente i en treningstopp som både viser rygg og deler av magen.

”De la ut en story dagen etterpå, hvor noen hadde på seg en magetopp. Det var greit, men meg i genser og tights var ikke greit. Det føles veldig urettferdig,” forteller hun. 

Foto: Instagram

Bente forteller at hun har valgt å si opp medlemskapet sitt hos treningssenterkjeden etter hendelsen.

Du kan se hele Instagram innlegget til Bente her.

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.