Butikk finner død katt i en ovn: - Jeg hadde lyst til å kaste opp

09/09/2016 08:15

Anniken Hauge

Innland
Rundt klokken 14 onsdag ettermiddag kontaktet butikken politiet, etter det hadde blitt funnet en død katt inne i en ovn.

En sak om mulig dyremishandling vekker nå stort opprør.

Onsdag ettermiddag kom det inn anmeldelse til politiet i Sør-Vest politidistrikt om at det hadde blitt gjort et makabert funn utenfor en møbelbutikk i Bømlo. Det skriver VG

Der ble funnet en død katt inne i en brukt komfyr. Den hadde sannsynligvis stått utenfor butikken siden torsdag i forrige uke.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det er riktignok usikkert hvorvidt katten har blitt innesperret inne i ovnens tidligere eier, eller om den er blitt plassert der senere.

I følge politiet er det helt klare spor som tyder på at katten var i live da den ble plassert i ovnen. Det skyldes blant annet kloremerker på innsiden av ovnen.

Politiet mener at katten sannsynligvis har dødd av mangel på oksygen.

En av medarbeiderne i møbelbutikken, Kjell Økland, var tilstede da katten ble funnet. Han forteller at det fløy fluer rundt den døde katten.

Jeg får mest lyst til å kaste opp. Men vi har ikke tatt på noe. Vi venter på politiet, sier han.

Politiet har sikret seg spor på stedet. Saken blir behandlet som en dyremishandlingssak.

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.