Erik og Kirsten fra Trondheim nøt et glass rødvin da Erik plutselig fikk noe i munnen - spyttet det ut og trodde ikke sine egne øyne

20/02/2018 17:45

Anniken Hauge

Innland
Det norske ekteparet fikk seg en ekkel overraskelse da de koste seg med et glass rødvin forleden dag. Når går bildene nettet rundt.

Det norske enkteparet Erik Winsnes og Kirsten Solås fra Trondheim koste seg mandag kveld med en flaske spansk rødvin fra 2015 ved navn Bod Classica El Pacto Tempranillo 2015. 

Da paret hadde drukket over halve flaske, skjedde det noe som ødela den gode stemningen i det lille hjemmet. Det skriver Dagbladet. 

Plutselig kjent Winsnes at noe skvulpet rundt inne i munnen hans, og hans første tanke var at det annsynligbis var kork. Men da han spyttet ut, så han til sin store skrekk og gru at det var snakk om noe helt annet. mundfulden ud, så han til sin gru, at der var tale om noget helt andet. 

Et stort insekt hadde svømt rundt nede i vinflasken og hadde til slutt endt i Winsnes sin munn. 

Det lille dyret var halvannen centimeter stort og stein dau. Erik Winsnes følte seg straks utilpass ved tanken på at han hadde hadde den ekle krabaten i munnen.

Insektet etter å ha ligget i Eriks munn.

Ifølge Dagbladet har ekteparet ikke funnet ut hva slags insekt det er snakk om, men de forteller at vinen smakte helt normalt. 

Erik Winsnes og Kirsten Solås hadde ingen mistanke om at noe var galt før det fysiske beviset lå på bordet foran dem.

- Vi drakk jo en del av vinen, og vi synes det var veldig ekkelt. Mannen min ble litt oppskaket og tenkte at det muligens kunne vært giftig. Jeg tar det litt mer med ro, det går nok helt fint, forteller hun til avisen.

Hun tilføyer at paret har kontaktet vinmonopolet hvor rødvinen ble kjøpt, og polet har lovet å gå videre med saken og kontakte produsenten. 

Erik Winsnes og Kirsten Solås har spart på det lille døde insektet i et glass, så produsenten kan se på det og komme til bunns i saken.

Insektet som lå i vinen. Foto: Privat

Selv om Kirsten Solås forteller at hun tok situasjonen med ro, så har både hun og mannen mistet lysten på å drikke rødvin i nærmeste fremtid.

En talsmann for vinmonopolet hvor flasken er kjøpt forteller til Dagbladet at de aldri har opplevd noe lignende før, og at de skal finne ut av hvordan insektet kunne forville seg ned i rødvinen og deretter inn i Erik Winsnes munn.