Kunde glemte pantelapp i flaskeautomaten på Spar: Det skulle personen virkelig ikke gjort

06/10/16 06:00

Anniken Hauge

Innland
Det er bittert å glemme kvitteringen på panten. Men i denne situasjonen var det en million ytterligere grunner til å ergre seg. Personen har enda ikke meldt seg.

En ukjent person kunne torsdag i forrige uke vært millionær. I stedet glemte personen både kvitteringen på panten fra sine flasker og en svimlende gevinst.

Episoden skjedde på butikken Spar i Skånevik i Sunnhordaland, hvor panteautomaten er en del av pantelotteriet, skriver TV2

Dessverre oppdaget den heldige vinneren åpenbart ikke at vedkommende nylig var blitt millionær. Vinnerkupongen hang fortsatt igjen i pantemaskinen

Etter en uke har vinneren enda ikke meldt seg.

Det var butikkpersonalet som oppdaget lappen. De låste den inn i en safe og kontaktet pantelotteriet. Lotteriet har etterlyst vinneren uten hell. Ettersom tiden går minsker sannsynligheten for å identifisere den rette personen. 

Man må ha gode bevis for å dokumentere at man er den rette vinneren, sier lederen av pantelotteriet Gaute Langdal.

Han tenker at vinneren enten ikke har oppdaget gevinsten eller har ønsket å donere pengene til Røde Kors, som man kan velge å donere til via donasjonsknappen på maskinen, og derfor har latt lappen ligge igjen.

 

Hvis ikke vinneren blir funnet innen 90 dager, går pengene til Røde Kors. 

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.