Kunde glemte pantelapp i flaskeautomaten på Spar: Det skulle personen virkelig ikke gjort

06/10/2016 08:00

Anniken Hauge

Innland
Det er bittert å glemme kvitteringen på panten. Men i denne situasjonen var det en million ytterligere grunner til å ergre seg. Personen har enda ikke meldt seg.

En ukjent person kunne torsdag i forrige uke vært millionær. I stedet glemte personen både kvitteringen på panten fra sine flasker og en svimlende gevinst.

Episoden skjedde på butikken Spar i Skånevik i Sunnhordaland, hvor panteautomaten er en del av pantelotteriet, skriver TV2

Dessverre oppdaget den heldige vinneren åpenbart ikke at vedkommende nylig var blitt millionær. Vinnerkupongen hang fortsatt igjen i pantemaskinen

Etter en uke har vinneren enda ikke meldt seg.

Det var butikkpersonalet som oppdaget lappen. De låste den inn i en safe og kontaktet pantelotteriet. Lotteriet har etterlyst vinneren uten hell. Ettersom tiden går minsker sannsynligheten for å identifisere den rette personen. 

Man må ha gode bevis for å dokumentere at man er den rette vinneren, sier lederen av pantelotteriet Gaute Langdal.

Han tenker at vinneren enten ikke har oppdaget gevinsten eller har ønsket å donere pengene til Røde Kors, som man kan velge å donere til via donasjonsknappen på maskinen, og derfor har latt lappen ligge igjen.

 

Hvis ikke vinneren blir funnet innen 90 dager, går pengene til Røde Kors.