Lege advarer mot produkt: Kan ha fatale konsekvenser for penisen din

24/11/2017 10:00

Anniken Hauge

Innland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det advares nå mot en dansk penis-oppfinnelse, som ifølge en norsk lege kan forårsake ‘fatale konsekvenser’. Produsenten avviser anklagene.

Veldig mange menn går sannsynligvis rundt og drømmer om et par ekstra centimeter mellom bena, men der det for de fleste blir med drømmen, så velger allikevel noen å ta drastiske metoder i bruk i jakten på en større penis.

Ett av de produktene som garanterer at man kan forlenge penisen sin, er den danske oppfinnelsen ‘Jes-Extender’, som strekker mannens beste venn ved hjelp av spesielt utstyr.

Nå advarer en norsk lege mot å benytte penisforlengeren. Det skriver TV 2.

Jes-Extender fungerer ved at man spenner aggregatet på penis, hvorpå den ifølge produsenten vil resultere i en permanent penisforstørrelse over en periode på 6 til 12 måneder.

Ifølge de som står bak Jes-Extender,  hevder flere av kundene deres at produketet har gjort dem hele syv centimer lengre mellom bena. hævder flere af deres kunder, at produktet har gjort dem hele syv en halv centimeter mere kampdygtig mellem benene.

Forstørrelsen skjer ved hjelp av ‘en effektiv strekk-teknologi’, som over en lengre periode strekker penis lengere, men netopp dennne metoden kan få alvorlige konsekvenser.

Det mener lege Kaveh Rashidi. Hun advarer mot produkter som garanterer en vesentlig penisforstørrelse - deriblant danske Jes-Extender, som har eksistert siden 1995.

- Jeg forstår ikke hvordan man skal kunne kle seg normalt (med et slikt belte, red.). Det er trygt å anta at dette kommer til å gjøre kjempevondt. Penis er full av nerver, og spesielt på penishodet er det masse nerveender. Dette er jo helt middelaldersk, og virker mer som et torturinstrument enn et hjelpemiddel, fastslår lege Kaveh Rashidi

Samtidig mener hun at den tøffe prosessen virkelig ikke er verdt det, da det ikke er mange centimeter å hente. 

- De få, få studiene som finnes sier at penis vil bli et sted mellom 1-2 cm lengre. Men det betyr ikke at du kommer til å få et bedre sexliv, så nytteeffekten er helt fraværende selv om du mot formodning skulle klare å komme deg gjennom et halvt års bruk, sier legen.

Bruken av et penisforstørrende produkt kan få veldige alvorlige konsekvenser, understreker Kaveh Rashidi, og forteller om et tilfelle hvor produktet og den langvarige prosessen skadet en manns penis i så stor grad at den måtte amputeres etter noen måneder.

Klaus Pedersen, som er partner i Jes-Extender, er dog langt fra enig i kritikken og skriver i en mail til TV2, at han mener at legen ikke kjenner godt nok til Jes-Extender-produktet.

- Vi har solgt Jes-Extender i over 20 år, og har solgt over en million stykk. Ikke én gang har vi blitt konfrontert med skader eller varige plager. Vi har tilknyttede leger som vi gjerne stiller gratis til rådighet. Vi vet i hvert fall at kunder henvender seg med veldig små problemer, hvilket vi er glade for da det gir oss mulighet til å hjelpe, sier han.

Les også: 7 ting du ALDRI må bruke til å onanere